CHP Belediye'yi Revakla Vurdu

İl Başkanı Özdamar: “Revakların oraya yapım iznini uzaylılar verdi herhalde”

CHP Belediye'yi Revakla Vurdu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, Kemaliye Camindeki revakların yıkımıyla ilgili Belediyeye ağır suçlama ve eleştiriler yöneltti.

Özdamar, yaptığı açıklamada, Belediye Başkanı Canlı’nın açıklamasının ciddiyetten uzak olduğunu iddia ederek, “Revakların oraya yapım iznini uzaylılar verdi herhalde” dedi.

Yapılan revakların ağırlığının binanın statiğini nasıl olumsuz etkileyeceğini okuma yazma bilmeyen birisine sorulması halinde bile söyleyebileceğini kaydeden Özdamar, “Şimdi kalkmış herkes topu başkalarına atıyor. Yanına suç ortağı arıyor. Bu şehrin imarından kim sorumlu kardeşim? Eşkiya gibi yolları kapatmış camii yıkıyorlar. Yıktıklarınızın ve yıkılma parasını kim verecek?” dedi.

“Gider dağın dibine girer eşersin dağı başına uçurursun devleti trilyonlarca zarara uğratırsın sonra heyelan raporuyla paçayı yırtarsın, kanalizasyon yapacağım diye boruları Harşit çayının duvarına süs olsun diye asar Harşit çayını süslersin, o süslerden artan parayı nereye harcadığını söylemezsin” diyerek Belediyeyi ağır bir dille eleştiren Özdamar, şu tespitlerde bulundu: “Şehre Eylül ayında biranda 16 bin öğrencinin gireceğinden haberiniz yok mu sizin? İlköğretim öğrencilerinin okuyacağı okul yok. Üniversite öğrencilerinin kalacağı ev yok, yurt yok. Bizimki iş bulamayan şeytanın işlerini yapıyor. Belediye binasını sökmüş atmış yerine dükkan yapıp satıyor. Bu kadar öğrenci nerde okuyacak nerde yatacak kimsenin haberi yok. 10 tane araç peşpeşe  dizildi mi dönecek kavşak yok. Trafik kitleniyor. 15 yıldır bu şehri kim yönetiyor? Bu ülkeyi kim yönetiyor? Size 3 dönemdir şehri yönetme fırsatı veren bu vefakar ve cefakar insanların suçu size güvenmek mi? %66 gibi bir oy desteğiyle sizlerin atanmışlığınızı kabul eden bu çirkinleştirdiğiniz şehrin güzel insanlarının suçu ne? Suçu günahı size oy vermek olan bu şehrin insanlarına cevap verecek yüreğiniz var mı?”
Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2012, 08:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
ismail dalma
ismail dalma - 11 yıl Önce

siz olsanız atatük caddesinde trafiyi nasıl çözerdiniz . göldürmeyin vede gülünç olmayın sayın başkan

SIRADAKİ HABER