CHP Köse ilçe binası hizmete açıldı

CHP Köse ilçe binası hizmete açıldı

CHP Köse ilçe binası hizmete açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Köse İlçe Başkanlığı binası gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

İstaklal Marşının okunmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ile başlayan açılış programına CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, Merkez İlçe Başkanı Tekin Saraçoğlu, Kelkit İlçe Başkanı Bünyamin Zengin, Şiran İlçe Başkanı Nihat Mallı, İyi Parti Kelkit İlçe Başkanı Necdet İlhan, İyi Parti Köse İlçe Başkanı Yakup Ertekin, Saadet Partisi Köse İlçe Başkanı Yusuf Korkmaz, MHP Köse İlçe Başkanı Şerafettin Kazancı, Köse Belediyesi eski Başkanı Nusrettin Kesler, Köse Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Sefa Aygün, Fatih Mahallesi eski muhtarı İlhami Meral, İlçelerin yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. 

Düzenlenen açılış programında konuşan CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç, “Yıllar sonra tekrar Köse İlçemizde örgütlenmiş olmaktan, İlçe binamızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. İnşallah çok güzel çalışmalar yapacak, halkımızla bütünleşecek ve CHP'yi Köse'de de ayağa kaldıracağız. Başta Köseli hemşehrilerim olmak üzere herkesi saflarımızda yanımızda görmek istiyoruz. Hızla üye sayımızı artıracağımıza ve iktidara giden yolda Köse'den de çoban ateşini yakacağımıza yürekten inanıyorum. Açılışımıza teşrif ederek bizlerle dayanışma duygusunu gösteren; Köse eski Belediye Başkanı Nurettin Kesler, İYİ Parti Kelkit ve Köse İlçe Başkanlarımıza, Gümüşhane Merkez, Şiran ve Kelkit CHP İlçe Başkanlarımıza ve yoğun bir katılımla bizi yalnız bırakmayan Köse'li hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Köse İlçe Başkanımız Dursun Ali Kesler ve Yönetim Kurulu üyelerimize bu zorlu ama bir o kadar da onurlu görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İl Başkanı Bedri Ağaç’ın konuşmasının ardından bir konuşma yapan CHP Köse İlçe Başkanı Dursun Ali Kesler ise konuşmasında şunları kaydetti: “Bugün burada parti binamızın açılışı için bizleri yalnız bırakmayan tüm katılımcılara sonsuz teşekkür ediyorum. CHP İlçe binasını açmaktan son derece mutluyum. Ana muhalefet partisinin ilçe teşkilatının Köse’de olmayışı Köse için bir kayıptı. Biz bu kaybı ortadan kaldırmış olduk. İlçemiz için yapılması gereken yatırımları ana muhalefet partisi olarak takip edip eksiklikleri dile getirmeye çalışacağız. İlçe teşkilatı olarak önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidar olacağına inancımız tamdır. Bu iktidar yürüyüşünde bizimde Köse olarak çorbada tuzumuz olacaktır. Temel anlayışımız az olup benim olmaktansa, çok olup hepimizin olmasıdır. Hak, hukuk ve adalet çerçevesinde herkesin eşit olması için çabamızı göstereceğiz. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, parti binamızın ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Köse'nin Sesi Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER