Demir Milli Yol Partisi’nin GİK üyesi oldu

Milli Yol Partisi’nin 1. Olağan genel kurulunda partisinin Gümüşhane ve Erzincan sorumlusu Recai Demir, Genel İdare Kurulu (GİK) üyeliğine seçildi.

Demir Milli Yol Partisi’nin GİK üyesi oldu

Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarının da bulunduğu çok sayıda ismin öncülüğünde kurulan Milli Yol Partisi’nin 1.Olağan kongresi Ulus Atatürk Spor Salonunda yapıldı.

Kongrede Remzi Çayır Genel Başkanlığa seçilirken partinin Gümüşhane-Erzincan İl Sorumluluğuna atanan Kelkitli hemşehrimiz Recai Demir de Genel İdare Kurulu (GİK) asil üyesi oldu.

Bir dönem Kelkit Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı olarak görev yapan Demir, kongrenin ardından yaptığı açıklamada, “Yaşadığımız kent, bölgemiz ve ülkemiz için bize verilen görevlerine yerine getiriyoruz. Milli Yol Partimiz bizim için öncelikle bir gönül, dava ve memleket hareketidir. Siyaseti, her zaman için toplumun menfaati ve sorunlarına çözüm adına yaptım ve bundan böyle de bu anlayışı sürdüreceğim” dedi.

Yerel yönetimlerde farklı anlayışla milli kalkınma modellerini ortaya koyacaklarını kaydeden Demir, “Vatandaş, kendisine en iyi hizmet edeceğine inandığı insanı seçecek. Sıradanlığı aşıp, şeffaflığı süreçlere yayacak , vatandaşın cebine gelir ekleyecek, halkı yönetime katacak , meslek odaları ile iletişim halinde bir sistemi ortaya koyacağız” diye konuştu.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eyyüp Demirel
Eyyüp Demirel - 1 yıl Önce

Recai Başkanım tebrik ediyor başarılar diliyorum Recai başkan bölgenin bütün cenaze dügünlerine katılan aradığımız zaman cenazedeyim daha sonra görüşelim bölgenin en hızlı aktif siyasetcisidir.Şimdiden yerel yönetimlerde aday belirliyorlar çok hızlı bir çalışma var.Bütün belediyeleri almaya talip bir hareket geliyor

SIRADAKİ HABER