Dereli, Yılmaz ve Tekçe’den teşekkür mesajı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları Ali Haydar Dereli, Atilla Yılmaz ve Erol Tekçe temayül yoklamasının ardından teşekkür mesajı yayımladı.

Dereli, Yılmaz ve Tekçe’den teşekkür mesajı
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayları Ali Haydar Dereli, Atilla Yılmaz ve Erol Tekçe temayül yoklamasının ardından teşekkür mesajı yayımladı.

ALİ HAYDAR DERELİ

"Teşekkürler Gümüşhane; AK Parti'nin Ak Kadroları ile 2023 Türkiyesini oluşturmak hedefinde, yeni bir zafer için yola çıktığı 2015 seçimlerinde, temayül için kar-kış- mesafe dinlemeden Gümüşhane'ye gelen ve %84 katılım gerçekleştiren tüm teşkilat mensuplarımıza, İl-İlçe-Belde- Yönetim, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkan ve üyelerine, Belediye Başkanlarımıza ve tüm encümenlerimize, çalışmalarımızda İçtenliğini ve teveccühünü gösteren kadirşinas hemşehrilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle Büyüdüm, Sizlerle Yürüyorum..."

ATİLLA YILMAZ

“Güçlü ve yeni Türkiye’yi ve elbette yeni Gümüşhane’yi yeniden inşa etme adına yola çıktığımız Gümüşhane’de 1 Mart Cumartesi günü yapılan temayül yoklaması demokrasimiz, AK Parti kültürü, terbiyesi ve Gümüşhane’mizin büyüklüğü, değerlerine sahip çıkma anlamında kendisine yakışan ve özdeşleşen bir atmosfer içerisinde gerçekleştirilmiştir.

Temayül yoklaması bir kez daha göstermiştir ki, AK Partinin tabanından en yukarısına kadar her mensubu Gümüşhane başta olmak üzere memleketine hizmet adına, canı gönülden yarışın içerisinde olma adına öne çıkmıştır.

Ne mutlu AK Partili tüm üyelere ki, birlik ve beraberlik havasında gerçekleştirdiğimiz, temayül yoklaması Gümüşhanede örnek teşkil etmiştir.

AK Partiye yakışan, ülke birlik ve bütünlüğünün, olgunluğunun  gösterildiği bu yarışta teşkilatlarımızın şahsım ve tüm aday adaylara göstermiş olduğu en içten samimiyet ve ilgisine Kürtün, Torul, Köse, Kelkit, ve Şiran ve Gümüşhane’ye sonsuz teşekkürlerimi iletiyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

EROL TEKÇE

"Öncelikle yaklaşık iki hafta boyunca Kuzenimiz Ağabeyimiz Kotan TEKÇE'nin rahatsızlığı ve nihayet 27 Şubat Cuma ölümü, ardından Cumartesi toprağa verilmesi nedeniyle zor günler geçirdiğimizin ve bu yüzden kampanyamızda tabi olarak ciddi aksaklılar oluştuğunun ve ulaşamadığımız birçok kardeşimizin olduğunu üzülerek ifade etmek istiyorum. Evet ne yapalım ki dünyada bizim kurgularımızla takdiri ilahi farklı olabiliyor. Öncelikle bu zor dönemde bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarımıza ve eş, dost ve akrabalara ve tüm hemşehrilerimize tekrar teşekkürü bir borç biliyorum. Bununla beraber acımızın akabinde 1 Mart Pazar günü Ak Parti teşkilatlarımız tüm ülke sathında olduğu gibi Gümüşhane'mizde de bir temayül yoklamasına gitme işlemi gerçekleşmiş, tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımız iradelerini büyük bir oranda sandığa yansıtmıştır. Sonuç itibariyle kurulan üç sandıkta Gümüşhane Merkez, Kelkit ve Şiran-Torul-Köse-Kürtün delegelerinin ayrı ayrı sandıklarda oy kullanması ile birlikte, tüm teşkilatların iradesi sosyolojik bir analize tabi tutulup buradan ciddi analizler yapılacaktır. Genel Merkezimiz bu ve buna benzer bütün verilerden en güzel ve sağlıklı sonucu çıkaracak bilgi birikim ve tecrübeye sahiptir. Bu Aday Adaylık sürecinin sonunda diğer bütün veriler bir bir değerlendirilip Gümüşhanemiz için hayırlı olan en sağlıklı sonucun ilan edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu nedenle, bundan sonraki süreçte sonuç ne olursa olsun her Ak Partili Kardeşim bu sonuca saygı duyacak ve dava şuuru içerisinde azmini kaybetmeden hizmete devam edecektir. Bilvesile Temayül yoklamamızın hayırlara vesile olmasını diliyor, tüm teşkilat mensuplarımıza göstermiş oldukları demokratik hak mücadelelerinden dolayı şükranlarımı arz ediyor, basiret ve ferasetimizin bizleri hayırlı akıbetlere taşıyacağını Rabb'imizden umuyor ve niyaz ediyorum. Selam, saygı ve en kalbi duygularımla...”
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 18:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER