DEVA Partisi Kelkit ilçe başkanını belirledi

Gümüşhane’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren DEVA Partisinde Kelkit ilçe başkanı belirlendi.

DEVA Partisi Kelkit ilçe başkanını belirledi

Gümüşhane’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren DEVA Partisinde Kelkit ilçe başkanı belirlendi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kurucu İl Başkanı Didem Kurt ile kurucu heyet üyeleri Hamza Çakır ve Mehmet Kara'nın Kelkit ilçesinde yürüttüğü istişareler neticesinde kurucu ilçe başkanı olarak Murat Ok'un görevlendirilmesine karar verildi. 

İl genelinde olduğu gibi Kelkit ilçesinde de yoğun bir ilgi ile karşılaştıklarını savunan DEVA Partisi kurucu İl Başkanı Eczacı Didem Kurt, “Kelkit'imizde birbirinden değerli 3 adayımız ilçe başkanlığı için partimize müracaat ederek hizmet etme talebinde bulundu. Yaptığımız geniş istişare ve yoğun değerlendirmelerin akabinde Sayın Murat Ok'un kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirilmesine karar verdik. Sayın başkan yönetim kurulu listesini oluşturduktan sonra genel merkezimize sunacak ve resmi olarak teşkilatın görevi de başlamış olacak. Kelkit halkımıza, ilimize ve partimize hayırlı olsun” dedi.

İl genelinde yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Kurt, “İl yönetimi için çok güzel bir liste hazırlıyoruz. Şehrimizin potansiyelini taşıyabilecek nitelikte bir yönetim kurulu oluşturmak için çabalıyoruz. Bu konuda çok güzel bir mesafe kat ettik. Çok yakında il yönetimini de kamuoyu ile paylaşacağız. Bir taraftan yönetim kurulumuzu oluştururken diğer yandan partimizin yönetim kadrosu dışındaki destek zeminini genişletmek için önemli adımlar atıyoruz. Şunu memnuniyetle belirtmeliyim ki, beklediğimizin çok daha üzerinde bir destekle karşı karşıyayız.  Amacımız Gümüşhane'mize Deva olacak bir siyasal zemin inşa etmektir. Bunu da vatandaşlarımızla birlikte başaracağız" diye konuştu. 

DEVA Partisi'nin kendisini Kelkit gibi güzide bir ilçeye başkan olarak layık görmesinin şahsını onurlandırdığını dile getiren kurucu ilçe başkanı Murat Ok ise “Partimiz Kelkit teşkilatını oluşturmak için bize bu görevi tevdi etti. Biz de hemen kolları sıvayarak çalışmalarımıza başladık. İyi bir ekip oluşturup partimize ve ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Halkımızın tamamının desteğine talibiz” ifadelerini kullandı. 

Murat Ok kimdir?

1969 yılında Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde doğdu. Eğitimini Kelkit'te tamamladı. Akaryakıt ve otomotiv sektöründe uzun yıllar faaliyet gösterdi. Hala Kelkit'te ticari faaliyetlerini aktif olarak yürüten Murat Ok, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER