Dr. Atilla Yılmaz müracaatını yaptı

Gümüşhane’den 25. Dönem Milletvekili aday adayı olarak yola çıkan Trabzon SSK Eski Başhekimi, İstanbul Beylikdüzü Özel Kolon Hastaneleri Başhekimi Op. Dr. Atilla Yılmaz, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatını yaptı.

Dr. Atilla Yılmaz müracaatını yaptı
Gümüşhane’den 25. Dönem Milletvekili aday adayı olarak yola çıkan Trabzon SSK Eski Başhekimi, İstanbul Beylikdüzü Özel Kolon Hastaneleri Başhekimi Op. Dr. Atilla Yılmaz, milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti’ye resmi müracaatını yaptı.

Parti binasına gelerek müracaatını yapan Yılmaz, burada gazetecilere açıklamada bulundu. Yılmaz, “Yeni Türkiye’nin inşa sürecine akademik birikimim ve tecrübem ile katkı sağlamak ve hekim olarak hayatlarına dokunduğum insanlarımıza milletvekili olarak da hizmet etmek arzusuyla aday adaylığımı açıklıyorum” diye konuştu.

Yılmaz, “Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, başkanımız Prof. Dr Ahmet Davutoğlu ve Ak Parti temsilcileri, partimizin kurulduğu günden itibaren, siyasette samimiyetin, dürüstlüğün, şeffaflığın dilini önemsemiş; milletle muhabbeti, milletle karşılıklı güven duygusu siyasetini benimsemişlerdir. Bende aynı yoldan yürüyerek milletimiz için gece gündüz demeden çalışacak, memleketimizin büyümesi ve insanımıza hizmet yolunda çaba harcayacağıma söz veriyorum” dedi.

“Ülkemizin ve Gümüşhane’mizin geleceği adına üzerime düşen tarihi sorumlulukların bilincindeyim” diyen Yılmaz,  “Bu sorumlulukları yerine getirebilmek ve şehrimizin gelişimini sürdürebilmek için, hepimizin gönül birlikteliği içerisinde hareket etmesi gerekmektedir. El birliği ile hep birlikte başarımızı devam ettireceğiz. Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız. Biz birbirimize güvendiğimizde bir ve beraber olarak, kardeş olarak birbirimize kenetlendiğimizde her engeli aşacak ve büyük Türkiye’nin inşasında Gümüşhenemizin yerini almasına katkı sağlayabileceğime inanıyorum. Bizleri yetiştiren ve geliştiren bu aziz millete minnet borcumuzu ancak memleketimize hizmet ederek ödeyebiliriz” ifadelerini kullandı.

Yılmaz, siyasetin artık kısır bir ideoloji olmaktan çıkıp, hizmet makamına dönüştüğünü vurgulayarak, “Mevkilerde, makamlarda geçicidir; mevkilerde, makamlarda ancak aziz milletimize hizmet etmek içindir.  En büyük ve kalıcı olan makam ise gönüllerde kazanılan makamlardır” şeklinde konuştu.

Atilla Yılmaz, Ak Parti’nin kurulduğu günden bu güne, yapılan her seçimde milletten aldığı güçle siyaset tarihine yeni bir bakış açısı getirdiğini söyledi.

 “Özellikle “Yeni Türkiye, Yeni Güç” sözü bizi derinden etkilemektedir” diyen Yılmaz konuşmasına şöyle sürdürdü:

“Burada halkın değerleri ile barışık, halkın çıkarlarını savunan ve halkın yaşadığı gibi yaşayan bir kadro kast edilmektedir. Bizde bu kadrolardan biri olmak arzusundayız. Halkın yaşadığı gibi yaşmaya ve halkın değerlerine değer vermeye gayret edeceğiz.  Bu güne kadar mesleki çerçevede insanlarımıza hizmet verdik. Bu hizmetlerimi hala sürdürmekteyim. Politikaya ilgim Ak Parti’nin ülke için gerçekleştirdiği eşsiz hizmetlere farkındalık ile başladı.  Bu yüzden kuruluşundan beri desteklediğim partiden milletvekili aday adaylığımı koymuş bulunuyorum. Amacım sahip olduğum donanımı halkımızla paylaşmak ve bu yöndeki potansiyelimi, enerjimi hizmete dönüştürmektir. Türkiye’nin kalkınmasında gelişmesinde, büyümesinde AK Parti iktidarlarının yeri tartışılmıyor artık. 3-5 gündür müşaade ettiğim bir gerçeği sizlerle paylaşmak istiyorum.  Ak Parti’nin yaptığı hizmetler Gümüşhane’nin her köşesine damgasını vurmuş. Biz de toplumu, sosyal dokuyu yaşatmak ama daha da önemlisi ahlaki değerlerimizi koruyarak yüzyıllarla, çileyle oluşan değerlerimizi muhafaza ederek Yeni Türkiye’nin inşasına katkı sağlayacağız.

İki şeyi tespit ettim Gümüşhane’de yıllardır başhekim olarak hizmet ettiğimiz Trabzon SSK’da, o dönemde gelen hemşerilerimize yüreğimizi açmışız ve bugün karşılığın gönüllerde oluştuğunu hissettim bu beni mutlu etti. Siyasi sürecimiz ne olursa, hangi konumda olursa olsun hizmet etmenin zevkini bize öğretti hemşerilerimiz.  İkinci olarak şehre ve diğer adaylara baktığımda kalitenin çok yüksek olduğunu gördüm, çok sevindim. Gerçekten bu da şehrimizin insan dokusunun zenginliğini ve önemini belirtiyor.”

“Bütün biyografimizde okullarımız, eğitimlerimiz nerede çalıştığımız yazıyor ama benim en çok gurur duyduğum şey 4 kız babası olmak” diye konuşmasına devam eden yılmaz, “4 kız evladımın geleceğinin bütün çocuklarımızla beraber huzurlu, sağlıklı, refah bir ülkede, temel değerlerini koruyan bir ülkede gelişmesini oluşmasını istiyorum. Son dönemlerde hunharca bir cinayete giden Özgecan kardeşimizi de burada rahmetle anmak istiyorum.  4 kız babası bir vatandaş olarak o acıyı iliklerimize kadar hissettik. Bu nedenle de Ak Parti’nin bu ülkede bütün her şeyi ile ahlakı, moral değerleri ile sadece ekonomik kalkınma, yol, apartman, inşaatla değil gönüllerinde imarı, inşası ve ihyarı için katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 21:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER