Kelkit’te Milli Yol Partisi kuruluyor

Muhsin Yazıcıoğlu’nun arkadaşlarının da bulunduğu çok sayıda ismin öncülüğünde kurulan Milli Yol Partisi’nin Kelkit ilçe evrakları ve delege listesi seçim kuruluna teslim edildi.

Kelkit’te Milli Yol Partisi kuruluyor

Gümüşhane-Erzincan İl Sorumluluğuna atanan Recai Demir, Kelkit İlçe Başkanlığına Abdulsamet Demir’e yetki belgesini teslim etti. Demir de Kelkit İlçe Seçim Müdürlüğüne   1. Olağan Kongre evraklarını ve 32 kurucu üyenin listesini teslim etti. Kongrede ilçe başkanı olarak Abdulsamet Demir’in seçilmesi bekleniyor.

Partinin Gümüşhane-Erzincan İl Sorumluluğuna atanan Recai Demir, Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır Genel Başkanlığında yola çıktıklarını ifade ederek, yeni bir siyasi parti kurmalarının nedenine ilişkin şunları söyledi: “Milli Yol Partisi demokratik, hukukun üstünlüğüne inanan bir parti. Adaleti, liyakati hayatın temeli kabul eder. Milliyetçi ve vatansever bir bakış açısına sahiptir ama diğer toplumların aşağılanmasını insanlığın ayrı ve farklı kategorilere tabi tutulmasını reddeder. Bu hareket aslında ezber bozan, alışagelmiş paradigmaları değiştiren, insani değerleri temel kabul eden, insan yaşamını kutsal sayan, insan hak ve özgürlüklerini vazgeçilmez kabul eden bir anlayışın temsilcisidir. Bugün aramızda toplumun her kesiminden insanlar vardır. Var olan partilerden gelen arkadaşlarla birlikte yürüyeceğiz. Dolayısıyla biz bütün Türk milletini kucaklayan bir hareket olacağız” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamit Kadakal
Hamit Kadakal - 1 yıl Önce

Tek başına bir ordu, hiç bir zorluk O'nu yolundan döndüremeyen, hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan Recai Demir'i tebrik ediyor başarılar diliyorum,,

SIRADAKİ HABER