Kulaksız: ‘Durmak yok; çalışmaya ve terlemeye devam’

AK Parti’de gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ardından Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Kulaksız: ‘Durmak yok; çalışmaya ve terlemeye devam’
AK Parti’de gerçekleştirilen temayül yoklamalarının ardından Milletvekili Aday Adayı Hasan Kulaksız, sahadaki çalışmalarına devam ediyor.

Kulaksız, milletvekilliği temayül yoklamalarının yapılmasının ardından halk ile bir araya gelmeye devam ediyor. Kürtün, Özkürtün ve Torul ziyaretlerinin ardından şehir merkezindeki kamu kurumlarını da ziyaret eden Kulaksız, henüz adaylığı kesinleşmemesine rağmen bir aday gibi gece gündüz demeden çalışmaya ve terlemeye devam ediyor.

“ÇALIŞMALARIMIZ GEÇİCİ DEĞİL, KALICI OLACAK”

Temayül yoklamalarının ardından sahadan çekilmek ve süreci beklemek yerine halkın arasında daha fazla vakit geçirmeye, kendini, projelerini ve AK Parti’nin ideallerinin vatandaşlarla paylaşmaya devam eden Kulaksız, Pazartesi günü ziyaret ettiği Kürtün, Özkürtün ve Torul’da halkın takdirini topladı.

Kulaksız’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, “Hasan Bey sloganında belirttiği gibi gerçekten çalışan ve terleyen bir milletvekili olacağını bize gösterdi. Daha seçim çalışmalarına başlamadan mücadele etmeye başladı ve çalışmaya da devam ediyor. Oldukça planlı ve ne yapacağını bilen, kendinden emin olan ve tuttuğunu koparan bir aday imajı veriyor.” ifadeleriyle görüşlerini beyan ettiler.

“VATANDAŞLARIMIZ İLE HER ZAMAN KESİNTİSİZ BİR ŞEKİLDE İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ”

Şehir merkezinde de kurum ziyaretlerine devam eden ve sırasıyla Kelkit, Şiran, Köse ilçelerinde de vatandaşlarla bir araya gelecek olan Kulaksız, yaptığı çalışmalar hakkında şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere siyaset insanlara temas etme sanatıdır. Siyasetçi, insanları anlamaya, onların istek ve beklentilerine cevap vermeye çalışır. Bizlerde vatandaşlarımızı ziyaret etmeye, onların dertleriyle dertlenmeye, onların istek ve beklentilerini anlamaya ve nasip olur da milletimizin vekili olabilirsek, vatandaşlarımızın isteklerinin yerine getirmek ve şehrimizi daha yaşanabilir bir yer olarak yeniden inşaa etmek için gece gündüz demeden çalışacağım ve mücadele edeceğim. Bu çerçevede her ilçemizi bacalı veya bacasız sanayi yatırımıyla tanıştırmaya çalışacağım. Hedeflerimize kavuşabilmemizin yolu, mücadele etmekten, çalışmaktan ve şehrimiz için ter dökmekten geçmektedir. Bizim bu şehre yapacağımız en önemli katkı, şehrimizin sorunlarının çözümünü sağlamada, yeni projelerin hayata geçirilmesinde gece gündüz demeden koşturmaktır. Halkımızın desteğiyle vereceğimiz mücadele ile inanıyorum ki, şehrimiz dört yıl sonra beğenilen ve yaşanılmak istenen bir şehir haline gelecektir.”
Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2015, 15:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER