Mazman'ın Özrü Kabahatinden Büyük

AK Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Ergin, 31 Mart sabahı Gümüşhane’de yeni bir devrin başlayacağını belirterek, bu gerçeği içine sindiremeyenlerin şimdiden sağa sola savrulmaya başladığını söyledi.

Mazman'ın Özrü Kabahatinden Büyük
AK Parti Gümüşhane Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Ahmet Ergin, 31 Mart sabahı Gümüşhane’de yeni bir devrin başlayacağını belirterek, bu gerçeği içine sindiremeyenlerin şimdiden sağa sola savrulmaya başladığını söyledi.

Ergin, MHP Gümüşhane İl Başkanı Orhan Mazman'ın Müftü Süleyman Aktaş ile ilgili yaptığı açıklamasında Ebu Hureyre ile ilgili ifadelerinin yanlış anlaşıldığını ifade ettiği açıklamasına tepki gösterdi.

Ergin, kendilerinin asla mezhep ayrımcılığı yapmadıklarını ve bütün Ümmet-i Muhammed'i kardeş olarak bildiklerini kaydederek, “MHP İl Başkanı Mazman’ın yaptığı tuhaf açıklamalarıyla, Ehli Sünnet’in değerler sisteminin nasıl küçük siyasi hesapların malzemesi yapıldığını Gümüşhane halkının ibretle izledi. Gümüşhanevi Hazretleri’nin torunları, bu utanç verici söylemlerin hesabını sandıkta elbette soracaktır. Gümüşhanevi Hazretleri’nin mübarek ruhaniyetini 30 Mart’ta hep birlikte şad edeceğiz. Sayın Mazman bilmediği konularda açıklama yapmadan önce Ahmet Zİyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin ‘Ehli Sünnet Akaidi’ adlı kitabını iyice bellesin. ‘Özrü Kabahatinden Büyük’ hataları içinde barındıran açıklamalarla Gümüşhane halkına zarar vermekten kaçınsın” dedi.

"15 YILDIR BELEDİYE İŞLERİNİN NASIL YAPILDIĞINI HEP BERABER GÖRDÜK"

Ergin, “17 operasyonlarının yerel seçimlerin mahiyetini ciddi oranda dönüştürdüğü belirterek, “Süreç adeta bir referandum mahiyetine büründü. AK Parti’nin, yaşanan son gelişmelerin ardından, milletin birlik ve bütünlüğünün teminatı olduğu bir kez daha ortaya çıktı. AK Parti ile Gümüşhane’nin son 11 yılda aldığı kamu yatırım miktarının eski parayla 4,5 katrilyonu aştı. Her açıdan sağlıklı ve yaşanabilir bir Gümüşhane hepimizin hakkı. Şehirde 15 yıldır belediye işlerinin nasıl yapıldığını hep beraber gördük. Evet, Ziya Paşa’nın dediği gibi ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde’” dedi.

"BU ŞER İTTİFAKININ DEFTERİ 30 MART’TA DÜRÜLECEK"

Ergin, AK Parti’ye çamur atılmaya çalışıldığını ifade ederek, “Diğer yandan, Gümüşhane’de de bir şubesi bulanan bir örgütün sözcüsü AK Parti’ye çamur atmaya kalkışarak, figüranlık rolünü oynuyor. Ancak unutmasınlar ki; Bizler pazara kadar değil, mezara kadar Başbakanımızın yanındayız. Gümüşhane halkı bu şer ittifakının defterini 30 Mart’ta dürecektir. Gümüşhane halkının zeka ve ferasetiyle alay etmeye kalkışanlar, bunun hesabını asla veremeyecektir. Hesap günü yakındır” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER