Merkez ilçede kongre zamanı

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi, Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu'nun katılımıyla 20 Mart Pazar günü saat 13.00’de Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Merkez ilçede kongre zamanı

Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özgün, il genelinde YSK’ya kayıtlı 300’ün üzerinde, ıslak imzalı olarak ise 600’ün üzerinde üyeye sahip olduklarını belirterek, Fatih Erbakan liderliğinde her geçen gün Gümüşhanelilerin gönlünde yer edinmekte olduklarını söyledi.

Ülke siyasetinin içerisinde bulunduğu duruma yönelik, "Artık Umut Var" sloganı çerçevesinde hareket ettiklerini kaydeden Özgün, “Türkiye'nin siyasette gelecek umudu olan genç bir liderimiz var. Yine, Milli Görüş davasına ömrünü adamış bir İl Başkanımız ve dava arkadaşlarımız var. Geçmişin mirasına sahip çıkıp geleceğe yönelik projeler üreterek siyasete yeniden saygınlık kazandırmak gibi bir iddiamız var. Bu davanın temelini oluşturan; adalet, refah, huzur, gençlik, heyecan ve saygınlık kavramlarının toplumsal yaşantımızda egemen kılınması iddiamız var. İnşallah bunların tamamını gerçekleştirecek bir anlayışla kongreye ve geleceğe hazırlanıyoruz” dedi.

Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan kongreye tüm Gümüşhanelileri davet eten Özgün, “Bizler, merhum liderimizin ve onun oğlu olan Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın çizdiği istikamet doğrultusunda, hiç kimseyi kırmadan, dökmeden siyaset yapmak istiyoruz. Çünkü bizler, siyasete zarafet getireceğiz hedefiyle yola çıktık. Söyleyeceklerimizde ülkemizin, memleketimizin faydasını gözetiyoruz. Eleştirilerimizi kendi menfaatlerimiz için değil vatandaşlarımızın menfaati için yapıyoruz. Çünkü bizlerin, “hayra motor, şerre fren olmak” gibi bir misyonumuz var.  Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı “daha iyi bir Gümüşhane, daha iyi bir Türkiye ve daha iyi bir dünya” umudunun var olduğu Milli Görüş davasına yoldaş olmaya davet ediyoruz” diye konuştu. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER