Meydan adayım dedi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) pazar günü yapılacak olan merkez ilçe kongresinde mevcut yönetim kurulu üyesi Halil Meydan adaylığını açıkladı.

Meydan adayım dedi

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) pazar günü yapılacak olan merkez ilçe kongresinde mevcut yönetim kurulu üyesi Halil Meydan adaylığını açıkladı.

Yaptığı açıklamada MHP Genel Merkezinin tek liste kararının bütün il ve ilçelerde birlik ve bütünlük içerisinde kongrelerin yapılmasına yönelik olduğunu kaydeden Meydan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında Lider Ülke Türkiye hedefini kamuoyuna ilk defa açıklayan Genel Başkanımızın bu gösterdiği hedefe hizmet etmek için Parti tabanımızın ve MHP Merkez ilçe Yönetim Kurulundaki çalışma arkadaşlarımın yoğun ısrarı aday olmamdaki en önemli etkendir. MHP Genel Merkezinin tek liste kararı, bütün il ve ilçelerimizde birlik ve bütünlük içerisinde kongrelerin yapılmasına yöneliktir. Yoksa kendi listelerini, parti tabanının yandan fazlasını hiçe sayarak, dayatma yaparak kongreye gitmek değildir. Ülkücü iradenin yansımadığı bir liste ve yönetim kurulu MHP'ye ancak yük olur kanaatindeyim” dedi.

Meydan, 16 Ağustos Pazar günü yapılacak olan ilçe kongresinde MHP'deki yönetim zafiyetinin sona ermesini ve partinin başarısını arzu eden bütün dava arkadaşlarının desteğini beklediğini sözlerine ekledi.

MHP İl Başkanı Nadim Aydın, geçtiğimiz günlerde parti binasında düzenlediği basın toplantısında genel merkezle yapılan istişareler sonucunda Merkez ilçe başkan adayının Sebahattin Şeker, Kelkit ilçe başkan adayının Özkan Keskin, Şiran ilçe başkan adayının Veysel Çubukcu, Kürtün ilçe başkan adayının Bekir Kumaş, Torul ilçe başkan adayının Temel Özcan, Köse ilçe başkan adayının Şerafettin Kazancı olduğunu duyurmuş, Merkez ilçe kongresinin 16 Ağustos Pazar, Torul ilçe kongresinin 17 Ağustos Pazartesi, Kürtün ilçe kongresinin 19 Ağustos Çarşamba, Şiran ilçe kongresinin 20 Ağustos Perşembe, Köse ilçe kongresinin 21 Ağustos Cuma ve Kelkit kongresinin 22 Ağustos Cumartesi günü yapılacağını söylemişti.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER