MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Gümüşhane Bozkurt yuvasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’ye geldi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Aydın: Gümüşhane Bozkurt yuvasıdır

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda partililerle bir araya gelen Aydın’a MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Gümüşhane’nin MHP’li belediye başkanları, parti yöneticileri ve partililer eşlik etti.

Burada yaptığı konuşmada Gümüşhane’nin olmazsa olmaz bir bölgeleri olduğunu ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın, Türkiye gündemine dair açıklamalarda bulundu. 

“Gümüşhane Bozkurt yuvasıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bütün kurum ve yapılarıyla, STK’larıyla, sivil örgütleriyle tek vücut olduğu zaman bir olduğunu, diri olduğunu ve hep birlikte çok güçlü bir Türk milletinin doğal yapısını ortaya koyduğunu kaydeden Aydın, “Bölge milletvekili olarak kendimi buraya ait hissediyorum. Burası Bozkurt yuvası, burası MHP’nin olmazsa olmaz bir bölgesi. Gelip de sizinle hasbihal etmek, sohbette bulunmak benim için bir zorunluluktu. Milliyetçi Hareket Partisi malumunuz Türk siyasetinin 53 yıllık bir ulu çınarı. Allah’a şükür nice partiler geldi, gitti, kuruldu, asansör gibi çok hızlı yükseldiler ama çok hızlı düştüler. Allah’a şükür MHP, babamın çok güzel bir lafı vardır ‘nece tüccarlar vardı battı, biz yine aynı keyifteyiz’ derdi. Biz de siyasette aynı keyifteyiz. Bizim kökümüz çok güçlü. Çok şükür Türk siyasetinde de rüştünü ispatlamış bir hareketin adı MHP. MHP’nin siyasi bakışı da farklı. MHP siyasette her zaman kendini ve parti çıkarlarını en arkaya bırakan bir hareketin adıdır. Çünkü ülkesini öncelemeyen, milletini öncelemeyen, halkının menfaatini öncelemeyen bir siyaset inanın geçici başarılar olabilir ama daim olamaz. Dün bize çok şey söyleyenler şimdi bize Allah sizden, Devlet Bahçeli’den razı olsun diyorlar. Bugün bunu herkes görüyor” dedi. 

“MHP Gümüşhane teşkilatına yakışır bir şekilde Erzurum’a gideceğiz”

MHP’nin Erzurum’da yapılacak mitingine gideceklerini ve Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Nadim Aydın da “İl il anlatma ve aydınlatma temalı programlarımızı tamamladık. Akabinde aynı temayı ilçe ilçe anlatma ve anlama temalı programlarımızı bitirmek üzereyiz. Gittiğimiz her yerde halktan büyük bir teveccüh gördük. Çok mutlu olduk ama yine de zihnimizde bir soru işareti bıraktı acaba; gittiğimiz yerlerdeki insanlar misafirperverliklerinden dolayı mı yoksa MHP’ye olan sevgi ve sempatilerinden dolayı mı bu kadar iyi karşıladılar dedik ve cevabı sonradan görürüz diyerek yolumuza devam ettik. Bugün geldiğimiz noktada şunu gördük ve şahit olduk, gerçekten bu programları gezdiğimiz yerlerde anlattığımız insanların gözlerindeki o ışığı Sivas’ta yapılan mitingde gördük. Akabinde Bursa ve Kayseri mitinglerinde gördük. O mitinglerdeki yaşadığımız, o insan selini yapılan çalışmaların boşa olmadığını gösterdi. Allah’tan bir keder gelmezse dolu dolu bir Erzurum mitingi yapacağız şölen ve şenlik havasında. İnşallah oradaki birlik ve insan seli hem İslam düşmanlarını hem de onların buradaki işbirlikçilerini dolayısıyla altı ve üstü belli olmayan 6’lı masayı yerle bir edecektir bundan şüphem yoktur. Biz de Erzurum mitingine ev sahipliği yapacağız. Geçtiğimiz salı günü Gümüşhane teşkilatları olarak ilçe, ocak, belediye ve kadın kolları başkanlarımız, sendika temsilcilerimiz, il genel meclis üyelerimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile toplantılarınızı yaptık ve yapılacak işler bir karara bağladık. Biz Gümüşhane olarak hazırız. Gümüşhane’de MHP’nin 10 tane belediyesi var. İlçe ve belediye başkanlarımızın takviyesiyle Allahtan bir keder gelmez ise müthiş bir şekilde Bayburt'un çıkışında yapacağımız konvoyla Gümüşhane teşkilatına yakışır bir şekilde Erzurum'a gitmiş olacağız” diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2022, 20:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER