MHP’nin Şiran ilçe kongresi yapıldı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) 14. olağan ilçe ve il kongreleri kapsamında Şiran ilçe kongresi gerçekleştirildi. Tek listeli kongrede yeni başkan Mahin Şahin oldu.

MHP’nin Şiran ilçe kongresi yapıldı

Şiran Belediyesi Kültür Salonunda düzenlenen kongrenin divan başkanlığını MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, divan üyeliklerini ilçe belediye başkanları yaptı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede siyasi, konuşmalar, faaliyet ve denetim raporlarının ardından seçimlere geçildi.

Tek listeli kongrede yeni başkan olan Mahin Şahin’in yönetiminde Yalçın Polat, İsmail Gündoğan, Güngör Tuğ, İbrahim Hancı, Güven Kapucu, Abdurrahman Karabıçak, Yıldız Demir, Nazife Tuğ, Ömer Tuğ, Abdurrahman Kaya, Mehdi Aydın, Hüsamettin Özel, Gökhan Çetinkaya, Sinan Deveci yer aldı.

Kongreye MHP İl Başkanı Mete Kaya, Belediye Başkanı Mutlu Özel, ilçe ve belde belediye başkanları, Ülkü Ocakları İl Başkanı Serkan Alp, MHP ve Ülkü Ocakları ilçe başkanları, il teşkilatları, il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER