Milletvekili Küçük seçim çalışmalarına devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çalışmalarına ara vermesini fırsat bilerek geldiği seçim bölgesi Gümüşhane’de 31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler seçimleri için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Milletvekili Küçük seçim çalışmalarına devam ediyor

Pazar günü Kelkit ilçesinde MHP ilçe teşkilatının düzenlediği mahalle muhtarları ve muhtar adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelen Milletvekili Küçük, Kelkit’in sorunlarını bildiğini ve Ankara’da yakından takip ettiğini belirterek MHP adayı Birol Tuğlu Belediye Başkanı seçilirse kendisinin de Ankara’da Kelkit Belediye Başkanı gibi çalışacağını söyledi.

Milletvekili Musa Küçük daha sonra Kelkit ilçesindeki Yunus Emre Camisi derneğinin açılışına katıldı. Kelkit Hürriyet Spor ile Batman Petrol Spor maçına giden Milletvekili Küçük stadyumda büyük bir coşku ile karşılandıktan sonra futbol müsabakasını izledi.

Milletvekili Küçük, burada yaptığı konuşmada Kelkit Hürriyet Spora başarılar dileyerek maddi ve manevi her zaman kulübün yanında olduğunu söyledi. 

Maç sonunda Gümüşhane kent merkezine hareket eden Milletvekili Küçük, Çamlıköy köyünde muhtar adayları Abdürrahim Öktem ve Bayram Özdamar’ın düzenlediği yemekli programa katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Küçük, mevcut köy muhtarı Necati Ergün’den köyün sorunları hakkında bilgi alarak yapılması gerekenleri en kısa sürede yapacaklarının sözünü vererek programa katılan yaklaşık 250 kişi ile tek tek tokalaşarak hasbihal etti. Programa MHP Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, MHP İl başkanı Mete Kaya, MHP Merkez İlçe Başkanı Nuh Alpaslan Durdu, MHP İl Genel Meclis üyesi adayları İsmail Şeker, Hasan Çiçek, Temel Ağaç ve Alim Coşkun da katıldı.

Buradaki programın ardından Bağlarbaşı mahallesinde Milletvekili Küçük’e Tofaş araba tutkunu gençler sürpriz yaptı. Sürprize karşılık sürücü koltuğuna geçen Milletvekili Küçük ve Belediye Başkan Adayı Başer, kent merkezine kadar tofaş arabasını sürerek geldi.

Kent merkezinde de vatandaşlarla buluşan Milletvekili Küçük, MHP İl başkanlığının düzenlediği toplantının ardından Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret ederek burada gençlerle sohbet etti. Burada gençler Milletvekili Küçük’e “16 Türk Devletine Zamana Yolculuk” adlı kitabı hediye etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER