Özer Neden Aday Olduğunu Açıkladı

AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkan Adayı Fatih Özer, Salı günü yapılacak olan kongre öncesinde niçin aday olduğunu gerekçeleriyle birlikte açıkladı.

Özer Neden Aday Olduğunu Açıkladı
AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkan Adayı Fatih Özer, Salı günü yapılacak olan kongre öncesinde niçin aday olduğunu gerekçeleriyle birlikte açıkladı.

AK Parti’nin gücünü milletten ve demokratik seçim kültüründen alan ve bizzat milletin kurduğu bir parti olduğunu belirten Özer, hiç kimsenin kişisel ikballerini bu parti üzerinden devşirmeye çalışmaması gerektiğine vurgu yaptı.

11 Kasım Salı günü Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek 5.olağan kongrenin hayırlara vesile olmasını dileyen Özer, “Ülkemizin ve şehrimizin içinden geçmekte olduğu bu yeni sürecin kongremizle birlikte önemli bir merhaleyi daha başarıyla aşacağına inancım tamdır. Yeni Türkiye’nin adım adım inşası yolunda, AK Parti kadrolarının ve delegelerimizin üzerlerine düşen bu tarihi misyonu hakkı ile yerine getireceğinden ise şüphem yoktur. Kuruluşundan beri her kademesinde şerefle görev aldığım ve bugüne kadar da bir nefer olarak üzerime düşen sorumluluğu sağıma ve soluma bakmadan yerine getirmeyi dava ahlakımın gereği olarak gördüm. Bunun tanıkları her şeyden önce kıymetli dava arkadaşlarımdır. Diğer yandan Partimizin 3 Kasım 2002’de adeta bir sessiz devrimle iktidara gelişinin 12. yıl dönümünü idrak ettiğimiz bugünlerde teşkilatımızın böyle bir önemli virajı, ilkelerine ve dava misyonuna uygun bir şekilde başarıyla aşacağına tüm kalbimle inanıyorum.” dedi.

AK Parti’nin vesayeti yıkarak ve milletin egemenliğini hiçbir kayda ve şarta bağlamadan yerine getiren aziz bir davanın en gür sedası olmayı bugüne kadar hep bildiğini ifade eden Özer, Salı günü yapılacak kongrenin bu bilinç ve şuurla yerine getirileceğinden kimsenin şüphesi olmaması gerektiğin belirterek, AK Parti’nin seçkinlerin, yada milletin değerlerini hoyratça kullanarak kişisel ikbal peşinde koşanların davası olmadığını söyledi.

Bugüne kadar AK Parti davasına asla ihanet etmediğini, ihanet edenlerin her türlü Paralel darbe teşebbüslerine tüm varlığıyla karşı çıktığını dile getiren Özer, şunları söyledi: “AK Parti kadroları içinde bulunduğu halde yetkisini ve sorumluluğunu başka mahfillerden alan yapılarla bugüne kadar hep mücadele içinde bulundum. Bu vesileyle bu mahfillerle ortak hareket eden ve milletimizin tarihi misyonuna ters düşenlerin asla hizmetinde bulunmadım. Şunu buradan bir kez daha çok açık bir dille ifade ediyorum ki, AK davanın ilke ve değerlerine hizmet eden her bir dava arkadaşımın hizmetkârı olmak benim için en büyük onurdur. Benim dava ahlakımın temel ilkesi bugüne kadar hep bu anlayış olmuştur.

Partimin bil fiil içinde ve dışında, partimin misyon ve vizyonuna olan sevdam hiç eksilmeden sürmüştür. Dolayısıyla pazara kadar değil mezara kadar bu davanın hizmetkarıyım. Bu dünde böyleydi yarında böyle olacaktır şüphesiz. Şunu buradan bir kez daha çok açık bir dille ifade etmek istiyorum ki AK davanın ilke ve değerlerine koşulsuz bir şekilde hizmet eden her bir dava arkadaşım benim için azizdir. Bu vesileyle AK Parti Merkez İlçe Başkan adaylığımın kamuoyuna açıklanmasından önce tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımla istişare içerisinde bulunarak bu kararı verdim. Sonuç itibariyle, delegemizin AK Vicdanından aldığım güçle AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığı için adaylığımın ve kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

FATİH ÖZER KİMDİR?

1967 yılında Gümüşhane’de dünyaya geldi.35 yıldır Gümüşhane’de çeşitli iş kollarında esnaf olarak çevresinde saygın bir kişilik olarak dikkat çeken Özer, siyasete Refah Partisi gençlik kollarında başladı. Fazilet Partisi Merkez İlçe Halkla İlişkiler kurucu başkanı olarak sürdürdüğü çalışmalarını, 2001’de AK Parti ile devam ettirdi. AK Parti’nin Gümüşhane’deki teşkilatlanma sürecinde kurucu merkez ilçe teşkilat başkanı olarak hayati önemde sorumluluk aldı. AK Parti merkez ilçe 1. Olağan Kongresinde Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak görev yapan Özer, 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde bir dönem il yönetim kurulu üyeliği ve iki dönemde il siyasi hukuk işleri başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi. İl başkan yardımcılığı yaptığı 2013-2014 döneminde AK Parti’nin yıllardır muvaffak olamadığı il belediye başkanlığının alınmasında çok önemli bir misyonu yerine getiren Başkan Özer,3 ay AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı görevine vekalet etti. Haksızlıklara karşı dik duruşu ve İslami değerler hususundaki hassasiyeti nedeniyle, parti ayrımı yapmadan tüm şehir halkı tarafından saygı duyulan bir kişiliğe sahip olan Özer’in AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanlığı’nı kazanması durumunda yerel siyasete yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.
Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER