Özgün: Hastane yolu toz duman

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özgün verilen sözlere rağmen hastane yolunun hala çözüme kavuşturulmadığını belirterek bu çözümsüzlüğün ceremesini vatandaşların çektiğini söyledi.

Özgün: Hastane yolu toz duman

Resmiyet kazandırılmayan yolda asfalt işinin de yapılmadığını dile getiren İlçe Başkanı Özgün, “Milyonlarca liralık yatırım iş bilmez siyasetçilerin elinde harap oluyor.  Yolu kullanan araçlarda yaşanan mekanik arızalar bir tarafa, arş-ı alaya çıkan toz bulutları arasında yol bulmaya çalışan yayalar perişan ediliyor. Şehrin yöneticileri ise üç maymunu oynuyorlar. Görmüyorlar, duymuyorlar ve maalesef konuşmuyorlar. Nadiren de olsa konuştuklarında da vatandaşı ahmak yerine koyup, yalanlar sıralıyorlar. Bu durumun somut belgeleri de yerel gazetelerimizde, haber sitelerimizde yer alan geçmiş yıllardaki açıklamalar olarak karşımızda duruyor” dedi.

Hastane ile ilgili para taleplerinden sıkılan iktidar yetkililerinin para değil akıl verip yerel siyasetçileri uğurladıklarına dikkat çeken Başkan Özgün, “Açıkçası sorunun muhatapları başı kesilmiş tavuk gibi nereye başvuracaklarını şaşırmış durumdalar. Her biri başka bir hesap, her biri başka bir rant peşinde.  Niyetler halis olmayınca maalesef akıbet de hayırlı olmuyor. Beceriksizliği ceremesini de Gümüşhaneli çekmek durumunda kalıyor” diye konuştu. 

Vatandaşların iktidarı elinde bulunduran yerel siyasetçilerden umudunu kestiğini savunan Özgün, “Sloganlar vatandaşlarımızın derdine çare olmuyor. Lafla peynir gemisi de yürümüyor. Elbette ki Gümüşhaneli vatandaşlarımız altın kalplidir ancak, anlaşılan o ki idarecilerimiz bu tanımlamanın dışında kalıyor. Biliyoruz; çözüm için onlar da Milli Görüş’ün, Yeniden Refah Partisi’nin iktidarını bekliyor” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Arslan
Kemal Arslan - 2 yıl Önce

Hele şükür duyarlı biri çıktıda kalene aldı edep yahu bu ilin yöneticileri hiç mi gidip bu yolun halini görmez tırtıklı palet yolu olmuş toz duman tatbikat sahasından farksız hiç mi içiniz sızlamıyor.gumushaneye yakışmıyor yöneticilerimizin bir an önce yarına bırakmadan çözüm üretip asfalt yapmaları lazım.

Ünal TİRYAKİOĞLU
Ünal TİRYAKİOĞLU - 2 yıl Önce

Herkesin içinden içinden geçen söylemek isteyip söyleyemedeği doğruları söylediniz yüreğinize sağlık.

NECMİ YOLAÇAN
NECMİ YOLAÇAN - 2 yıl Önce

Tebrik ederim. Özgürce olması gerekeni dile getirdin. Yapım aşaması da dahil 10 yıldan fazla oldu bir hastane yolu yapılamaz mı? Neden aylarca toz yutuyoruz. Madem yolu yoktu, yol güzergâhı şahsa aitti neden buraya hastane yaptınız. Birileri galiba bizimle dalga geçiyor.

SEYFİ GÖMLEKSİZ
SEYFİ GÖMLEKSİZ - 2 yıl Önce

MERKEZDEKİ HASTANEYİ BÜYÜTSÜN LER DAHA İYİ OLURDU. ORAYA O YATIRIMI YAPANLAR RANT PEŞİNDE OLDUĞU BELLİ YAZIK GÜNAHTIR.

Yeşim Okur
Yeşim Okur - 2 yıl Önce

Hastane yolu sağmtaraf bir de sol tarafa doğru gidilince Bağlarbaşı mah.hacıkasım sokak ta rezil bir halde yıllardır. Arnavut kaldırımı ve yüksek duvarlarla tabiatı bozmalarının yanı sıra. Fen lisesi alt tarafı ne asfalt nede diğer tarafa uyumlu olması hasebiyle arnavut kaldırımı bile yapılmadı bu süre zarfında karda yağmurda orası çamur deryası oluyor. Üstüne üstlük bu duruma tepki gösterdi diye halka tepki vermek için ne otobüs seferi nede dolmuş seferi vermiyorlar oraya. Hiç bir hizmet yok. Yıllardır oraya dolmuş ta belediye otobüs seferi de düzenli giderdi. Hastası var yaşlısı zulüm çekerek karşı yola yürümek zorunda kalıyorlar. İş başında olması gerekenleri iş başına davet ediyorum... Selamlar saygılar sunuyorum.

SIRADAKİ HABER