Özgün, Merkez İlçe Başkanı Oldu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane teşkilatı gerçekleştirdiği Merkez İlçe Kongresi ile kongrelere başladı. Partinin merkez ilçe başkanlığına Hüseyin Özgün seçildi.

Özgün, Merkez İlçe Başkanı Oldu

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane teşkilatı gerçekleştirdiği Merkez İlçe Kongresi ile kongrelere başladı. Partinin merkez ilçe başkanlığına Hüseyin Özgün seçildi.

Parti binasında gerçekleştirilen kongreye Yeniden Refah Partisi Doğu Karadeniz Bölge Başkanı Recep Yakuphan, Kurucu üye ve Gümüşhane İl Başkanı Ziya Nas ve partililer katıldı. Tek liste halinde gidilen seçimde kurucu ilçe başkanı Hüseyin Özgün, Yeniden Refah Partisinin Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı olarak seçildi. 

Kongrede konuşan İl Başkanı Ziya Nas, Gümüşhane Merkez İlçe kongresi ile teşkilatlanma çalışmalarında yeni bir aşamaya geçildiğini söyledi. 

Gümüşhane’nin Milli Görüş fikriyatının oluşmasında en önemli kilometre taşlarından biri olduğuna dikkat çeken Nas, “Gümüşhane’miz Milli Görüş’ün kalesidir. Hemşehrilerimiz hiçbir zaman bizleri mahcup etmemiştir ve etmeyecektir de” dedi.

Yola çıkarken iki temel ilkeyi dikkate aldıklarının altını çizen Nas, “Besmele ile birlikte çıktığımız yolda iki önemli ilkeyi rehber edindik. Birincisi parası olanla değil davası olanla hareket etmek. Diğeri ise yola çıktıklarımızı yolda edindiklerimi ile asla değiştirmemek. Bizler; Hocamız, Liderimiz Rahmetli Necmettin Erbakan’ın “Biz bunları bize oy versinler diye yapmıyoruz, Allah rızası için yapıyoruz, Allah rızası!” ifadelerinden, onun ayak izlerini takip ederek yola koyulduk. Hedefimiz ise Genel Başkanımız Muhammet Fatih Erbakan’ın talimatları doğrultusunda ayak basılmamış toprak, sıkılmadık el ve sohbet edilmedik gönül bırakmamaktır” diye konuştu.  

Yapılan seçim sonrası Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Merkez İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu.

ASİL ÜYELER; Hüseyin ÖZGÜN, Mehmet Ali DEMET, Mustafa ZENGİN, Turgut BAŞER, İsmet BIÇAKÇI, Muammer AKÇAY, Mursel OKUR, Mürşithan NAS, Elaattin TAŞ, Muammer TOPUZ, Yahya KARSON

YEDEK ÜYELER; Serdal AŞKIN, Emrah ÇAKIR, Faik BÜYÜKBAYRAKTAR, Recep NAS, Mehmet PALANCI, Sinan ATEŞ, Yaşar YILMAZ, Salih Zeki YILMAZ, Şahset KELEŞ, Turan TAŞ, İsa ALTUNTAŞ

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER; Şahin ÖZTÜRK, Emre KARSAN, Mustafa ARAS

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER; Hasan TOPUZ, ALİ Osman KAYAKLI, Osman EVCAN    
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan Özgün
Hakan Özgün - 5 yıl Önce

YENİDEN REFAH PARTİSİ MERKEZ İLÇE BAŞKANI SEÇİLEN HÜSEYİN ÖZGÜN Ü TEBRİK EDERİM . BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM

SIRADAKİ HABER