Saadet'ten Revak Tepkisi

SP Merkez İlçe Başkanı İlker Bal, "Bu israf değil de nedir? Yarım milyona yakın yatırım çöpe giderken neden insanlar konuşmuyor."

Saadet'ten Revak Tepkisi
Saadet Partisi (SP) Merkez İlçe Başkanı İlker Bal, Kemaliye Camiinde devam eden revak yıkımına tepki göstererek, “Bu israf değil de nedir? Yarım milyona yakın yatırım çöpe giderken neden insanlar konuşmuyor” dedi.

Yaptığı açıklamada, yıkım nedeniyle yolların şeritlerle çevrilerek trafiğe kapatıldığını, dolayısıyla esnafın en fazla iş yapacağı dönemde yıkılan revakların kamyonlarla şehir dışına çıkarıldığını kaydeden Bal, “Şehrimizin al gülüm ver gülüm siyasetinden kurtulacağı, şehri için üstüne başını yırtan, biraz deli dumrul siyasilere kavuşacağı günleri iple çekiyoruz.” dedi.

Gümüşhane’nin değişmesi gereken kaderi için bunlara asla sessiz kalmayacaklarını ifade eden Bal, GİKDER başkanı Selim Nas ve gazetelere sonuna kadar destek verdiklerini ve yapılan suç duyurusuna ortak olduklarını deklare etti.

Bal, “Bir zulüm varsa, bir hak gaspı varsa bunun müsebbibi kovboylara karşı onlar kadar cesur olunmalıdır. Değneksiz köyde alem yapanlara da, köyü değneksiz bırakanlara da yuh olsun.” diyerek açıklamasını sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2012, 22:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER