Şehzade Gümüşhane’ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Kurucu İl Başkanı Ziya Nas, partisinin 27 Ağustos Salı günü saat 13.00’de yapılacak olan kongresi için tüm Gümüşhanelileri Atatürk Kültür Merkezine davet etti. Yeniden Refah Partisi İl Kongresini Şehzade Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun Katılımıyla yapacak.

Şehzade Gümüşhane’ye Geliyor

Yeniden Refah Partisi Gümüşhane Kurucu İl Başkanı Ziya Nas, partisinin 27 Ağustos Salı günü saat 13.00’de yapılacak olan kongresi için tüm Gümüşhanelileri Atatürk Kültür Merkezine davet etti. Yeniden Refah Partisi İl Kongresini Şehzade Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu’nun Katılımıyla yapacak.

Nas yaptığı açıklamada; Cennet Mekan Sultan Abdulhamid Han’ın torunu Şehzade Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu ve Yeniden Refah Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak’ın katılımıyla gerçekleştirilecek kongrenin Milli Görüşün ikinci kırk yılı için önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi. 

“Firavunların Piramitlerine Taş Taşıyan Kölelere Dönmüşüz”

Açıklamasında, ülkenin ve Gümüşhane’nin içerisinde bulunduğu büyük sorunlara dikkat çeken Nas, “Bugün Türkiye'de 82 milyon vatandaşın uçan kuşa borcu var. Biz millet olarak Cumhuriyet tarihinin en borçlu dönemini yaşıyoruz. Özel sektör, devlet ve millet olarak toplam borcumuz 900 milyar dolar seviyesine çıktı. Bu 900 milyar dolar borçtan dolayı her sene devlet, millet ve özel sektör 100 milyar dolar borç faizi ödemek zorundayız. Erbakan Hoca'mızın tabiriyle, Firavunların piramitlerine taş taşıyan köleler haline gelmişiz haberimiz yok. Sadece vatandaşın bireysel olarak bankalara borcu 2002 yılında 6 milyar lirayken, 2018 yılına gelindiğinde 550 milyar liraya çıkıyor. Bu, bu iktidar döneminde vatandaşın bankalara borcu 90 misli artmış demek. Bu tam bir felakettir” dedi.

“Bu Gemi Batarsa Birlikte Batarız” 

Mevcut düzende her geçen günün bir öncekinden daha büyük sorunlara gebe olduğuna işaret eden Nas, “Birilerini kırmak dökmek için değil, biz dost acı söyler prensibiyle söylüyoruz. Eğer bu gemi batarsa iktidardakiler de, hepimiz birlikte batarız. Biz bu gemi batmasın, hepimiz birlikte batmayalım, iktidardakiler de, muhalefet de, 82 milyon da kurtulsun diye bu tespitleri yapıyoruz. Biz mevcut iktidar gitsin de ne olursa olsun anlayışıyla değil, bu sorunlar çözülsün de kim çözerse çözsün anlayışıyla hareket ediyoruz. Ülkemiz için milletimiz için uyarı vazifemizi yapıyoruz. Biz kavga için değil, milletimizin derdine derman olmak için geliyoruz” diye konuştu.

“İnsan Yetiştireceğiz Ve Ürün Üreteceğiz” 

Bu durumdan kurtuluşun yeniden "Milli Görüş" ruhuna dönmekle mümkün olduğuna vurgu yapan Nas, “Mesele çok basit. İki şey yapacağız. İnsan yetiştireceğiz ve ürün üreteceğiz. Nasıl insan? Ahlaki, manevi ve bilimsel kalitesi yüksek insan. Nasıl ürün? Yüksek katma değerli ürün. Bu seferberlik için gereken kaynağı da borçla, faizle, vergiyle değil, milli kaynak paketleriyle bulacağız” ifadelerini kullandı.

“Yeniden Refah Partisi’nde Buluşalım”

Hak davası mücadelesinde Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Gümüşhane’de Cevdet Kocatürk,  Ali Cengiz Pınarbaşı ve Hüseyin Gürses ile birlikte yola çıktıklarını hatırlatan Nas, “Verdikleri mücadele ile bizlere tertemiz bir miras bırakan hak dava erlerinin yolunda, bu mücadelenin ikinci kırk yılı için çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu süreçte bizlerle birlikte olmak isteyenleri de Yeniden Refah Partisi’nde buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER