Şiran'da Kara yeniden başkan

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılan AK Parti 5.olağan kongresinde mevcut ilçe başkanı Bekir Kara yeniden başkanlığa seçildi.

Şiran'da Kara yeniden başkan
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde yapılan AK Parti 5.olağan kongresinde mevcut ilçe başkanı Bekir Kara yeniden başkanlığa seçildi.

Şiran Belediyesi Düğün salonunda gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurulda Bekir Kara ve Yüksel Yeniçeri’nin listeleri yarıştı.

Kayıtlı 417 delegeden 369’unun oy kullandığı seçimde mevcut başkan Bekir Kara 300  , Yüksel Yeniçeri     68 oy alırken,  1 oy da geçersiz sayıldı.

Sandıktan çıkan sonuçlara göre Kara’nın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: “Zekeriya Mallı, Ali Yılmaz, Turgay Öztürk, Ozan Şanlı, Yaşar Tuğ, Azimet Kaya, İlhan Demir, Dudu Kayhanlar, Nimet Dağdelen, Ahmet Tosun, Cengiz Aydoğan, Hüseyin Cansız, Mevlüt Toygun, Necip Çetinkaya, Özcan Taştan.”

Tekrar başkan seçilen Kara yaptığı kısa değerlendirmede şunları söyledi: “AK Parti 5.olağan kongresinde il başkanlığınca görevimize devam etmemizi istediler. Biliyorsunuz Ak Partide görev istenmez, verilir. Şunu iyi biliniz ki emanetiniz emanetimdir, davanız davamdır. İlçemizde sizinde desteklerinizle  tekrar ustalık dönemimde sizlere en iyi sekilde hizmet etmeye devam edeceğim . Önümüzdeki seçimlerde sizlerle daha çok çalışıp  yüzde 70 olan oy oranımzı inşallah yüzde 80 lere taşıyacağız. Geçtiğimiz dönemde  yönetimde olupta şimdi görev almak istemeyen arkadaşlarada teşekkür ediyorum yaptıkları hizmetlerden dolayı. Bu kongre sürecini  yürütürken bizlerden desteklerini esirgemeyen  İl başkanlığına ve yürütme kuruluna, ilçe yönetim kutrulu üyelerine, il encümenine gençlik ve kadın kolları başkanlarına ve üyelerine ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik ve Beraberliğimizi yeniden işfa etmemize vesile olan  5 .olağan kongremizin ilçemize,  ilimize, partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 21:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER