Zor, Yönetimini Belirledi

AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, gelecek nesillere boynu bükük, anti demokratik uygulamaların olduğu bir Türkiye değil, güçlü bir Türkiye bırakacaklarını söyledi.

Zor, Yönetimini Belirledi
AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, gelecek nesillere boynu bükük, anti demokratik uygulamaların olduğu bir Türkiye değil, güçlü bir Türkiye bırakacaklarını söyledi.

Yaptığı açıklama ile hem yeni yönetim kurulu üyelerini açıklayan hem de yerel seçimler öncesinde önemli mesajlar varan Zor, yeni görevine besmele ile başladığını belirtti.

Kurucu merkez ilçe başkanı Mehmet Ali Okurer, Lokman Yıldırım ve Mihdat Uçan’a yaptıkları güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eden Zor, Gümüşhane Merkez İlçe ve tüm il teşkilatı olarak seçimleri kazanabilmek için bir sürece girdiklerini belirterek hükümetleri engellenmeye çalışılan bir Türkiye değil, herkesin rahatlıkla siyaset yaptığı, huzurla yaşadığı, hiç kimsenin hayat tarzına müdahale edilmediği, herkesin kucaklandığı, büyük medeniyet yolunda adım attığı bir Türkiye bırakacaklarını söyledi.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde hedeflerinin en az yüzde 50’nin üzerinde oy olduğunu dile getiren Zor, tüm teşkilat olarak buna odaklandıklarını belirterek, “Yapılan senaryolar bizlerin demokratik mücadelesini sekteye uğratamaz. Bizleri küçük hesaplarla, yalan-dolan ve dalavere ile yolumuzu kesemezler. Bizler nasıl yüzde 50'nin üzerinde oy alırıza bakıyoruz. Vaatlerimizi, projelerimizi, söylemlerimizi vatandaşımıza, seçmene en kolay şekilde nasıl ulaştırabiliriz, dünya lideri Başbakanımızın hedeflerine nasıl yardımcı olabiliriz, Rabbimizin rızasını, halkımızın takdirini nasıl kazanırızın derdindeyiz.” dedi.

Başta il merkezi olmak üzere, tüm ilçe ve belde belediye başkanlıklarını kazanmak ve meclis üyeliklerinde de büyük bir çoğunluğu elde etme amacında olduklarını kaydeden Zor, şöyle konuştu: “İnşallah seçim gününe kadar tatlı bir rekabet olur. İstenmedik hadiseler yaşanmaz. Seçmenin tercihine ve milli iradeye herkes saygı duyacak. Ancak, görünen bir gerçek var ki; Gümüşhane Belediyesi 15 yıldır ciddi bir iş yapamamış ve Gümüşhane’yi GÜMÜŞKÖY görünümünden çıkaramamıştır. MHP'li belediye rutin belediye işlerinden başka iş ve hizmet üretememiş, 2009 yılında verilen vaatlerini ise yerine getirememiştir. Oysaki Belediyeler halka hizmet makamlarıdır. AK Parti iktidarından önce, İller Bankası belediyelere borçları nedeniyle para vermiyor, kesinti yapıyordu. Ancak AK Parti iktidarı ile bu durum tamamen değişmiş, bizzat Başbakan İller Bankası'na talimat vererek, Belediyelerin borcundan yüzde 40’tan fazla kesinti yapılmaması talimatını vererek bunu değiştirmiştir. AK Parti bu uygulama ile Belediyeleri rahatlatıp halka yapılan hizmetlerin önünü açmıştır. Buna rağmen, mevcut Belediye Başkanı 14 yıl yatıp, son 1 yıl ise halkın gözünü boyama amaçlı çalışmalarda bulunmuştur. Ama Artık halkımız bunu görmektedir. 30 Martta da sandıkta “Oy”unu Ak Partiye vererek göz boyamaya yönelik bu “oyunu bozacaktır”. Halkımıza güveniyor, “Durmak Yok Yola Devam” sloganıyla seçimlerin ilimize, ülkemize ve AK Parti Camiasına hayırlı olması temennisiyle saygılar sunuyorum.”

Zor’un yönetim kurulu listesi şu şekilde: Sebahattin Nas, Haydar Gürbüz, Özcan Ulutaş, Alim Şahin, Miktat Zengin, Abdulkadir Uçan, Hüseyin Coşkun, Yusuf Çimen, Günay Muslu, Akın Koyun, Mustafa Olgun, Hüseyin Aslan, İsmail Bayrak, Kemal Okur, Basri Özdamar, Hakan Gözün, Berrak Aslan, Selime Turban, Sevda Ciğerci
Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER