Atıcılıkta Şampiyon Gümüşhane Üniversitesi

Trabzon’da düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ÜNİLİG Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda Gümüşhane Üniversitesi Atıcılık Takımı sporcularımız Türkiye Şampiyonu oldu.

Atıcılıkta Şampiyon Gümüşhane Üniversitesi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2024 ÜNİLİG faaliyet programında yer alan ve Trabzon’da yapılan Atıcılık Türkiye Şampiyonasında sporcularımız 10 metre Havalı Tüfek Mix takım yarışmasında M. Furkan Abiş 306,6 puan ve Elif Zeynep Geçim 309,6 puan alarak Türkiye şampiyonu oldu. Bir diğer sporcumuz Elif Zeynep Geçim ise 621,7 ferdi puanla Türkiye ikincisi oldu.

Sporcuları tebrik eden Atıcılık Takımı Antrenörü Coşkun Abiş, “Bu yarışmaya katılmamızı sağlayan başta Rektörümüz Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanı ve ekibine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Elde edilen başarı hakkında değerlendirmede bulunan Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, “Üniversitemiz Atıcılık Takımı sporcularımızın Türkiye Şampiyonası’nda elde ettikleri bu büyük başarıdan dolayı gurur duyuyoruz. Sporcularımızın göstermiş oldukları üstün performans, disiplinleri ve azimleri takdire şayandır. Bu başarı, Üniversitemizin spor alanındaki başarılı çalışmalarının bir göstergesidir. Sporcularımızı ve Antrenörümüz Coşkun Abiş’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Üniversitemizin, spor alanında daha nice başarılara imza atacağına inanıyorum. Bu vesileyle de başarıda emeği geçen Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim üyelerimiz ile Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanımız Sayın Fahri Terzi ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER