Attığımızı Vuruyoruz

Gümüşhaneli atıcılar, Havalı Silahlar Gençlik ve Spor Kupasında takım halinde ikinci oldu.

Attığımızı Vuruyoruz
Gümüşhaneli atıcılar, Havalı Silahlar Gençlik ve Spor Kupasında takım halinde ikinci oldu.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun faaliyet programında yer alan ve 10-15 Mayıs 2014 Tarihleri arasında Mersin’de yapılan müsabakaya Gümüşhane üç genç bayan, iki yıldız erkek olmak üzere toplam beş sporcuyla katıldı.

Müsabakalar sonunda Genç Bayanlar Havalı Tüfek Disiplininde Şeymanur Koca 406,1 puanla finale ilk sırada adını yazdırdıktan sonra finalden de birinci çıkarak altın madalyanın sahibi oldu. Genç Bayanlar Havalı Tüfek Disiplininde Aslıhan Yıldırım 390,9 puanla ilk kez finale girme başarısını gösterirken, Esra Bilgin ise 364,6 puanla 22. sıradan müsabakayı tamamladı. Sporcularımız takım halinde ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde ki sporcularımız Muhammet Furkan Abiş 382,8 puan atarak önceki müsabaka puanını artırmış olmasına rağmen müsabakayı dördüncü sıradan tamamlarken, Selim Günday 355,1 puanla müsabakayı 10. sıradan tamamladı.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, genel olarak sporcuların mental ve fiziksel performanslarının en yüksek düzeyde olduğunu belirterek, bundan sonraki müsabakalarda yüksek performans göstereceklerini gösterdiklerini söyledi.

Aslan, müsabakalardan dönen başarılı sporcuların antrenmanlarına katılarak yaptıkları çalışmaları yerinde izledi ve antrenör ve sporcuları tebrik etti.
Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER