Gümüş Kızlar Lige Hazırlanıyor

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent spor ile hazırlık maçını 3-1 kaybetti.

Gümüş Kızlar Lige Hazırlanıyor
Bayanlar Voleybol 1. Ligi’ndeki temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent spor ile hazırlık maçını 3-1 kaybetti.

Anakent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk 2 setini Samsun BŞB Anakent spor, üçüncü seti ise temsilcimiz Gümüşhane Belediye Gençlerbirliği 25-22 kazandı. Dördüncü seti de kazanan Samsun BŞB Anakent spor karşılaşmayı 3-1 üstünlükle tamamladı.1 saat 50 dakikada tamamlanan karşılaşmada setler 25-18, 25-22, 22-25 ve 25-15’lik skorlarla tamamlandı.

Baş antrenör İsmail Yengil, gazetemize yaptığı açıklamada, karşılaşmaya 2 saat kala Samsun’a vardıklarını anlatarak, “Yol yorgunluğu da göz önün de bulundurduğumuz zaman gereken önlemleri alamadık. Çok kariyerli oyunculara sahip bir takım. İlk maçın ardından ikinci hazırlık maçı için çalışmalarımıza başladık.  Trabzon’la oynayacağımız ikinci maçın hazırlıklarına başladık ikinci maçımız daha iyi olacak. Birinci maçımızda hatalarımız eksiklerimiz vardı ama Trabzon’la oynayacağımız ikinci maçımız da Trabzon’u zorlayacağımızı, yeneceğimizi düşünüyoruz.  Çok yakın ara kaybettiğimiz setler var. İlk maçta Trabzon’u zorlayarak 3-1 kaybettik” dedi.

GÜÇLÜ RAKİPLERLE KARŞILAŞIYORUZ

Güçlü takımlarla hazırlık karşılaşmaları yaptıklarını ifade eden Yengil, şöyle konuştu: “Samsun Ana Kent Belediyeyle oynadık bunlar da bizim grubumuzun çok iddialı takım. Yaptığı transferlerle dikkat çeken takımlar. Samsun ekibiyle yine de iyi mücadele ettik. Maçın kırılma anı 1-0 geriye düştüğümüz setten sonra 2 sette çok ara öndeyken biz o maçı kaybettik. Bizim için kötü oldu. Şartlar ne olursa olsun 17-9 öndeyken o seti kazanmamız lazımdı. Açık ara önde olmamıza rağmen bu seti kaybettik. Maçı da 3-1 kaybettik. Bizim oyuncularımız saha da iyi mücadele etti. Önümüzdeki maçlarda daha iyi olacağımızı düşünüyoruz. Hatalarımızdan ders çıkardık.”

SALON ETKİLEDİ

Samsun Ana Kent Belediyenin salonunun küçük olmasının kendilerini de olumsuz yönde etkilediğini anlatan Yengil, “Güzel bir atmosfer vardı. Maçımızı 6 tane hakem yönetti. Bizler ilk defa resmi hakemlerle maç oynadık.  Ana Kent Belediyesi bizleri burada çok güzel ağırladı, onlara da çok teşekkür ederiz. Şimdi Bolu’ya geçeceğiz orada Bolu’da düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacağız” açıklamasında bulundu.

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER