Gümüş Kızlar son virajda

Sezon finali yarın (12 Mart Perşembe) günü Aydın Doğan Spor Salonunda oynanacak.

Gümüş Kızlar son virajda
Bayanlar Voleybol 3.lig, 5.grupta Gümüşhane’yi temsil eden ve ligin bitimine bir hafta kala birinci sıraya yükselen Gümüşhane Gençlerbirliği, son maçını yarın Samsun 19 Mayıs Gençlik ve Spor Kulübü ile yapacak.

İkinci lig hedefleri ve play-off yolunda son viraja giren temsilcimiz, final niteliği taşıyan Samsun 19 Mayıs maçı için kampa girdi.

12 Mart Perşembe günü saat 13.00’da Aydın Doğan Spor salonunda, ikinci sıradaki rakibini ağırlayacak temsilcimizde Bahar ve Şeyma haricinde sakatlıkları bulunan sporcu bulunmuyor.

Galip gelen takımın play-off’a yükseleceği maç için yoğun bir taraftar desteği beklediklerini ifade eden kulüp voleybol şube sorumlusu Recep Özdener, bir sezonun emeğinin bu maça bağlı olduğunu belirterek, tüm taraftarları yarınki maçta yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Hedeflerinin mutlak galibiyet olduğunu belirten Özdener, “Bunu da başaracağız. Takımımız hazırlıklarını bugün saat 13.00’da yaptığı son antrenmanla tamamladı. Maç öncesi bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın Valimiz Yücel Yavuz’a, Belediye Başkanımız sayın Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanımız sayın Şerif Bayraktar’a ve tüm kamuoyuna teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER