Gümüş Kızlar Turnuvalara Katılıyor

Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, sezon öncesi hazırlık kampının beşinci haftasını geride bıraktı.

Gümüş Kızlar Turnuvalara Katılıyor
Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele edecek temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, sezon öncesi hazırlık kampının beşinci haftasını geride bıraktı.

Temsilcimiz 21-24 Eylülde tarihlerinde 1.lig takımlarından Trabzon İdman Ocağı ile iki hazırlık maçı yapacak. Hazırlık maçlarından sonra Başantrenör İsmail Yengil yönetimindeki temsilcimiz Bolu’da düzenlenecek dörtlü turnuvaya katılacak.

Başantrenör İsmail Yengil, Olay Gazetesi’nden Sinan Uçar’a 5 haftalık antrenman sürecini ve takımın durumunu değerlendirdi.

“BEŞ HAFTA GERİDE KALDI “

Beşinci haftayı geride bıraktıklarını hatırlatan Yengil, “Şu anda her şey istediğimiz gibi gidiyor. İlk haftaları fizik ve teknik antrenmanlar ile geçirdik. Dördüncü ve beşinci antrenmanları fizik ve teknik antrenmanlarının yanına top oyunları ekledik. Kuvvet egzersizlerimize de devam ediyoruz. Antrenmanlarımız gayet güzel gidiyor. Oyuncularımızın antrenmanlarındaki performansları çok iyi, hepsine çok teşekkür ederim” dedi.

“HAZIRLIK MAÇLARI BİZİ LİGE DAHA İYİ HAZIRLAYACAK”

Yengil, “Taktik antrenmanı ne kadar çok yapsak da, hala oyunculara yükleme yapıyoruz. Şu anda istenilen forma ulaşmış değiller ve bu forma ulaşmalarını bekleyemeyiz.  Ayın 21 ve 24’ünde Trabzon İdman Ocağı, 27 Eylül’de Samsun Anakent Belediyesi ve Bolu Belediyesinin organize ettiği dörtlü turnuvalar oynayacağız” diye konuştu.

Her türlü fiziksel yüklemeyi oyuncuların kaldıracak seviyede olduğunu söyleyen Yengil, “Maksimum dikkatimizi oyuncular üzerinde gösteriyor, herhangi bir sakatlık olmaması için çabalıyoruz. Maçlarda oyuncularımızdan beklediğimiz blok ve sıçrama antrenmanlarımızın meyvelerini görmek istiyoruz. Oynayacağımız hazırlık maçları ile lige daha iyi hazırlanmak istiyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Yengil , “Bütün sporcularımı eşit bir şekilde çalıştırıyoruz. Hepsi özverli çalışıyoruz. Hepsi ile teker teker ilgilenip eksikliklerini gidermeye çalışıyoruz. Zamanı geldikçe, görev aldıkça oyuncularımın görevlerini yerine getireceğinden eminim”  açıklamasında bulundu.

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER