Gümüş Kızlar’dan net galibiyet: 3-0

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, ilk yarısının son maçında sahasında konuk ettiği TVF Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup etti.

Gümüş Kızlar’dan net galibiyet: 3-0
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, ilk yarısının son maçında sahasında konuk ettiği TVF Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup etti.

Ligin 13.haftasında sahasında grubun son sırasındaki TVF Spor Lisesini konuk eden temsilcimiz, son sete kadar oyuna üstünlüğünü koydu. Özellikle servislerle etkili sonuçlar alan Gümüş Kızlar, son sette rakibine ilk kez öne geçme fırsatı tanıdı fakat bu setten de galibiyetle ayrılarak müsabakadan 3-0 gibi net bir skorla ayrıldı.

Begüm’ün Karayolları maçında sakatlanmasının ardından bir süre bocalayan ve ligde üst üste yenilgiler alan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği, antrenör değişikliğinin ardından yeni bir oyun anlayışı da benimsedi.

Maç boyunca sezon başından beri eleştirilere maruz kalan pasör mevkiindeki Tuğçe’nin etkili servisleriyle sayı alan temsilcimiz, geçtiğimiz yıl takımda yer alan Dilahya ve Nurdan’ın da etkili oyunu, Polina’nın etkili smaçları, Maral’ın tecrübesi, Gamze’nin servisleri güzel karşılaması ve Pınar’ın akıl dolu vuruşlarıyla oyuna ağırlığını koydu.

Antrenör Soner Binici’nin sürekli oyunu okuyarak oyuncularını yönlendirmesi, adeta oynuyormuş gibi saha kenarından oyuna dahil olması oyuncular üzerinde olumlu etki yaptığı gözlerden kaçmadı.

KULÜP BAŞKANI TARAFTARLARIN İÇERİSİNDE MAÇ İZLİYOR

Voleybol sevdasıyla bilinen kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer ise protokol mensuplarının müsabakadan ayrılmasıyla birlikte maçı protokol tribünü yerine taraftarların arasında izledi.

Heyecanıyla tribünlerden oyunculara zaman zaman kızan, zaman zaman da sevgi gösterilerinde bulunan Yılmazer, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada son dönemdeki kötü gidişe bu galibiyetle dur dediklerini ve ligin ilk devresini 18 puanla tamamladıklarını söyledi.

Hafta içerisinde iki yeni oyuncu daha transferi gerçekleştirmeyi planladıklarını kaydeden Yılmazer, yeni transferlerle birlikte yenide güçlü bir ekip olarak play-off hedefi doğrultusunda yorulmadan, yılmadan mücadele edeceklerini belirtti.

Müsabakayı AK Parti Gümüşhane Milletvekili Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse de izledi.

İkinci devrenin ilk müsabakası ise 10 Ocak tarihinde saat 13.00'da Antalya Büyükşehir Belediyesi ile oynanacak.

SALON: Aydın Doğan Spor Salonu

HAKEMLER: Miraç Ocak xx, Şükran Sakallıoğlu xx

GÜMÜŞHANE BELEDİYESİ GENÇLERBİRLİĞİ: Pınar xx, Dilahya xx, Tuğçe xx, Maral xx, Nurdan xx, Polina xx, Gamze xx (L), (Ebru xx)

TVF SPOR LİSESİ: Hale Nur xx, Şevval xx, Melda xx, İpek xx, Aleyna xx, Yağmur xx, Emine Nur xx (L), Duru xx (L), (Ayça xx)

SÜRE: 69 dk. (21, 23, 25)

SETLER: (25-10), (25-16), (25-21)
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2015, 16:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER