Gümüşhane futbol camiası yasta

Gümüşhane’de futbol camiasında uzun yıllar görev alan, emek veren antrenör Suat Dalman (46), geçirdiği ani rahatsızlık sonucu kurtarılamayarak vefat etti.

Gümüşhane futbol camiası yasta

Geçmiş yıllarda Gümüşhanespor’da da antrenör olarak görev yapan Dalman, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. Dün Gümüşhane’deki evinde rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan Dalman, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon’a sevk edildi.

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Kaşüstü Hastanesinde tedavi altına alınan Dalman, yoğum bakım servisinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Dalman’ın vefat haberi başta spor camiası olmak üzere tüm kenti yasa boğarken, başta Belediye Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhanespor yönetimi olmak üzere çok sayıda taziye mesajı yayımlandı.

2 çocuk babası Dalman’ın cenazesinin 25 Mart Cumartesi günü defnedileceği öğrenildi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
H.ESEN
H.ESEN - 1 yıl Önce

Canım kardeşim, Allah mekan-ı nı cennet eylesin inşAllah, çok genç yaşta aramızdan ayrıldın.Rabbim peygamber efendimize komşu eylesin.Amin

İSMAİL KAYAHAN
İSMAİL KAYAHAN - 1 yıl Önce

mekanı cennet olsun

G,  KUTLUTAN
G, KUTLUTAN - 1 yıl Önce

ALLAH Rahmetiyle muamele eylesin mekanı cennet olsun ailesi sevevenleri ve spor camiasına sabrı celil diliyorum

Zeynel Abidin AĞAÇ
Zeynel Abidin AĞAÇ - 1 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

Vedat Dabağ
Vedat Dabağ - 1 yıl Önce

Kelimelerin anlamsız olduğunu biliyorum. Allah'ım sabırlar versin ailesine kardeşim dostum Can kardeşim mekanın cennet olsun İnşAllah Allah'ım rahmet eylesin.

SIRADAKİ HABER