Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
-3°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28
Gümüşhane Haberleri Spor Gümüşhane'de Bilardo İl Birinciliği Yapıldı

Gümüşhane'de Bilardo İl Birinciliği Yapıldı

Gümüşhane’de Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonasına katılacak sporcuların tespiti için şampiyona düzenlendi.

1211
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi
Gümüşhane’de Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonasına katılacak sporcuların tespiti için şampiyona düzenlendi.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından Şubat ayı içerisinde Antalya’da yapılacak olan şampiyona için bir hafta boyunca lisanslı 36 sporcunun katılımıyla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo salonunda şampiyona düzenlendi.

Çekişmeli ve rekabet ortamı yüksek olan müsabakalarda Türkiye Şampiyonasında Gümüşhane’yi temsil edecek sporcular belirlendi.

Bilardo İl Temsilcisi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo antrenörü  Davut Altuntaş nezaretinde yapılan müsabakalarda, Ersin Özhan birinci, Ayhan Kocagöz ikinci, Saim Çelik üçüncü ve Erdal Çakır dördüncü oldu.

İl temsilcisi ve antrenör Altuntaş, bilardo sporunu Gümüşhane ve ilçelerinde geliştirilmesini ve tabana yayarak lisanslı sporcu sayısını artırmak istediklerini söyledi. Bilardo salonunun tüm vatandaşların hizmetinde olduğunu kaydeden Altuntaş, antrenör eşliğinde çalışmalar yapılarak her ay bu tür yarışmaların yapılacağını belirtti.

Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyaları ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan tarafından verildi. Aslan, sporculara Türkiye şampiyonası için başarı dileklerinde bulunarak, Gümüşhane’de bilardo sporunun geliştirilmesi için her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *