Gümüşhane’de yüzme bilmeyen kaldı mı?

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, “Gümüşhane'de yüzme bilmeyen kaldı mı? Eğer kalmışsa, zaman kaybetmeden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze davet ediyoruz” çağrısında bulunarak sosyal medya hesaplarından bir video yayınladı.

"Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Gümüşhane’de de başarıyla devam ediyor. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı yüzme havuzu ve Köse ilçesinde yaz aylarında aktif olan portatif havuzda yüzme bilmeyen, öğrenmek isteyen herkese yönelik kurslar düzenleniyor. Antrenörlerin yönetiminde ilerleyen çalışmalarla yüzme öğrenen kişi sayısında da 2022 sonuna kadar önemli rakamlara ulaşılması hedefleniyor. 

Sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması noktasında gerçekleştirilen faaliyetlerin önemine değinen Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Proje kapsamında gençlerimizin tamamına, insan sağlığına birçok faydası bulunan özellikle de gelişim çağındaki çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimlerine destek olan yüzme sporu öğretilerek sağlıklı bir neslin yetiştirilmesini hedefliyoruz. Merkez ve kurulan portatif havuzla bu yıl Köse ilçemizde açmış olduğumuz ücretsiz yüzme kurslarımızdan, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın fiziksel, zihinsel, mental ve sosyal yönden faydaları ile birçok payda altında bir araya getiren bu spordan faydalanmaya davet ediyoruz” dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Semra mercan sunay
Semra mercan sunay - 2 yıl Önce

Neden 4 yaş ve üzeri ogrenemiyor

Talha
Talha - 2 yıl Önce

Kurslar ücretsiz olduğu için hem aylar sonrasına sıra veriliyor hem de toplam 8 saat olan kurs en son 6 saate düşürülmüştü. Sıra geldiğinde proje bitmiş mi olacak ya da toplam seans sayısı 4 saate mi inecek belli değildi . Ölme eşeğim ölme hesabı. Gidip mecburen geri dönüyorsun.büyükler için de çocuklar için de aynı.

Bedirhan
Bedirhan - 2 yıl Önce

2 Ay önce kaydolmuştuk. Ne arayan var ne soran. Ama reklam çok

Selim Kaya
Selim Kaya - 2 yıl Önce

Yüksek kursu devam ediyormuş acaba

SIRADAKİ HABER