Gümüşhaneli Hukukçular Platformu'ndan Türkiye Futbol Federasyonu'na ziyaret 

Gümüşhaneli Hukukçular Platformu heyeti Av. Yunus Akçay başkanlığında geçtiğimiz aylarda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanlığına atanan Gümüşhaneli hemşehrimiz Prof. Dr. Lale Orta ile yönetim kuruluna seçilen hemşehrimiz Prof. Dr. Ali Kızılet’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gümüşhaneli Hukukçular Platformu'ndan Türkiye Futbol Federasyonu'na ziyaret 

Ziyarete ilişkin açıklama yapan Gümüşhaneli Hukukçular Platformu Başkanı Av. Yunus Akçay, “Merkez Yeşildere köyümüzden Lale Orta hocamız ile Merkez Canca mahallesinden Ali Kızılet hocamızın Türkiye Futbol Federasyonunun en önemli kurulu MHK’da başkanlık ve yöneticilik görevlerini alması Gümüşhane kamuoyunda gurur ve takdirle karşılandığı gibi biz hukukçular camiasında da heyecanla karşılanmıştı. Türkiye’nin ilk kadın futbol hakemi olan ve antrenörlükle birlikte futbol camiasında her kademede yılların birikimi ve tecrübesiyle akademik olarak da en üst seviyede profesörlük unvanıyla hizmet veren Lale hocamızın MHK Başkanlığı hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yine, aynı şekilde futbolculukla birlikte futbol camiasının her kademesinde görev alan, Marmara üniversitesi Spor Bilimleri fakültesinde yıllarca ve halen emek ve hizmet vererek Türk futboluna binlerce sporcu kazandıran, akademik unvanı profesörlük ile de en üst seviyede hizmet veren Ali Hocamızın MHK yöneticiliği de hepimizi ziyadesiyle mutlu etmiştir " dedi.

Açıklamasına "Hemşerilerimizle gurur duyuyoruz" diyerek devam eden Başkan Akçay, sporun güncel sorunlarına ve spor hukukuna dair sohbet ve ziyaretlerinin çok verimli geçtiğini, hemşehri hocalara tebrik ve hayırlı olsun ziyareti yaptıklarını, hocaların da çok mutlu ve memnun kaldıklarını, görüşme ve irtibatın devam etmesini dilediklerini belirterek sözlerini tamamladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER