Güreş Müsabakasından toplu başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Üniversiteler ÜNİLİG Güreş Şampiyonası Grekoromen stilde Gümüşhane Üniversitesinden toplu başarı geldi.

Güreş Müsabakasından toplu başarı

Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Yaşar Sevim Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ‘ÜNİLİG Güreş Şampiyonası’nda Grekoromen Stil B Kategorisinde Gümüşhane Üniversitesinde erkeklerde 63 kiloda Cevatcan Canlı ikinci, 67 kiloda Nuri Koyuncu ikinci, 77 kiloda Mertcan Koparan beşinci, 87 kiloda Oğuzhan Alkan beşinci, 97 kiloda İ. Halil Yıldırım beşinci, 130 kiloda M. Can Koşar yedinci oldu. Kadınlarda ise 76 kiloda Irmak Tutku Şahin Türkiye ikincisi oldu.

Alınan başarılardan dolayı öğrencileri tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Eğitim-öğretim, bilim ve spor alanındaki yükselişlerini devam ettiren Üniversitemiz, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Öğrencilerimizin katılım gösterdiği Türkiye Üniversiteler ÜNİLİG Güreş Şampiyonası’nda kendi kulvarlarında almış oldukları başarılar bizleri de hayli sevindirdi. Öğrencilerimize daima destek olan akademik ve idari kadromuza çok teşekkür ediyorum. Elde edilen bu başarılar ekip olarak çalışmanın verdiği bir eserdir. Bundan dolayı da bizler açısından önemi büyüktür. Bu amaçla da öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER