Hakemler yeni sezona Limni’de hazırlandı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu (TFFHGD) yeni sezon öncesi doğa harikası, oksijen deposu Limni Gölü Tabiat Parkında kamp yaptı.

Hakemler yeni sezona Limni’de hazırlandı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu (TFFHGD) yeni sezon öncesi doğa harikası, oksijen deposu Limni Gölü Tabiat Parkında kamp yaptı.

Torul ilçesine bağlı Zigana köyü sınırlarında bulunan Limni Gölü Tabiat Parkında yeni sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan hakem ve gözlemciler futbolun tüm paydaşlarına başarı, mutluluk ve kardeşlikle dolu bir sezon diledi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şube Başkanı Murat Kömürcü, her sezon başlangıcında olduğu gibi iyi dilek ve temennileri futbol kamuoyuyla paylaştı.

Kampın ardından yaptığı açıklamada dostluğun, kardeşliğin ve fair-play’in yaşandığı, kötü olayların, çirkinliklerin, sakatlıkların ve olumsuz söylemlerin ise yaşanmadığı bir sezon olmasını temenni eden Kömürcü, “Futbolun tüm paydaşlarının, bu bilinç doğrultusunda hareket edeceğini ve futbolumuzun gelişimine hep birlikte katkı sağlayacağımızı umut ediyorum. Futbol, güzelliğinin yanı sıra “adaletli” de bir oyundur. Adalet, temiz ve güzel bir futbol için ön şarttır. Futbolda adaleti öncelikle hakemler sağlar. Ne mutlu ki Gümüşhane hakemliği sadece ilimizde yönettikleri müsabakalarda değil, Türkiye Profesyonel liglerinde yönettikleri müsabakalarda da bizleri gururlandırdılar. Hakemlerimiz, geride bıraktığımız sezon “güzel ve adaletli futbolun” en büyük aktörü oldular. Hakemlerimizin, 2018-2019 futbol sezonunda daha da başarılı olacaklarına olan inancım tamdır” dedi.

Gümüşhane Hakem ve Gözlemcileri olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ettikleri ve etmeye de devam edeceklerini kaydeden Kömürcü, “Gümüşhane olarak Türk hakemliğindeki başarılı yerimiz bu olguya sahip çıkmamızdandır. Geride bıraktığımız Klasman belirlemeler sonucunda Bölgesel Yardımcı Hakemimiz Bülent Korkmaz C Klasman Yardımcı Hakemliğine, il hakemimiz Cem Çubukcu Bölgesel Hakemliğe, Mevlana Karakaş, Erdem Tanış ve Serkan Kaya ise Bölgesel Yardımcı Hakemliğe, İbrahim Çolak, Burat Yiğit, M.Tayyip Yüksel, Olcay Yıldız, Mehmet Akkaya, Ahmet Baysalı ve Ahmet Ayan İl Hakemliğine terfi etmişlerdir” diye konuştu. 

2018-2019 futbol sezonunda 9 Klasman Hakemi, 21 il hakemi, 20 aday hakem, 2 klasman gözlemcisi, 6 il gözlemcisinden oluşan güçlü kadroları ile yeni sezonda da ulusal ve yerel liglerde tüm müsabakalarda özveri ve başarı ile görev yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Kömürcü, “Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şube Yönetim Kurulu olarak bizler de yeni sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Her yıl olduğu gibi bu yılda desteğimizin tüm hakem ve gözlemcilerimizin yanında olduğunu bilmenizi isterim. Futbolun tüm paydaşlarına başarı, mutluluk ve kardeşlikle dolu bir sezon diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER