Kaplanların yeni teknik direktörü Atılay Canel oldu

TFF 3.lig, 1.grupta mücadele eden temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor’un yeni teknik direktörü Atılay Canel oldu.

Kaplanların yeni teknik direktörü Atılay Canel oldu

Yaklaşık 5 yıldır takımın teknik direktörlüğünü yapan Ulaş Ulusan’ın eşinin sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılarak Trabzon'da bir kulübün başına geçmesinin ardından teknik direktörlük görevine 16 Kasım’da yardımcı antrenör Hicabi Albayrak getirilmişti.

Bugün kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada da Hicabi Albayrak’ın kulübün Sportif Direktörlük görevine getirildiği, teknik direktörlük görevine de tecrübeli teknik adam Atılay Canel’in getirildiği ifade edildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şu şekilde: “3 dönem Süper Lig ekibinden Fatih Karagümrük Spor Kulübü’nün Teknik Direktörlüğünü yapan ve takımını şampiyon yapan tecrübeli Teknik Direktör Atılay Canel’le kulübümüz görüşmeler sonucu anlaşmaya varmıştır. Bugün itibariyle hocamız ve kulübümüz arasında anlaşma protokolü imzalanacaktır. Ardından Teknik Direktörümüz Atılay Canel ekibiyle ilk antrenmanını gerçekleştirecektir. Atılan imzaların nice başarılara vesile olmasını temenni ediyoruz. Camiamıza hayırlı olsun. Takımımızın dününde ve bugününde olmaya devam eden en zor dönemlerde bile gemisini terk etmeyerek taşın altına gövdesini koyan maddi menfaatleri her zaman elinin tersiyle iten kıymetli kardeşimiz Hicabi Albayrak hocamız dün olduğu gibi bugün de bizimle çalışmaya devam edecek. Sportif Direktörlük görevinde Hicabi hocamıza başarılar diliyor, Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

Pazar günü sahasında 52 Orduspor F.K takımını konuk edecek temsilcimiz müsabakanın hazırlıklarına yeni teknik direktörü Atılay Canel yönetiminde başladı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER