Kelkit Hürriyetspor, Kelkit Belediye Hürriyet Spor oldu

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesini bu sezon BAL liginde temsil edecek olan Kelkit Hürriyetspor olağanüstü kongreye gitti. Yeni yönetim ve isim değişikliğine giden kulüp gözünü 3.lige dikti.

Kelkit Hürriyetspor, Kelkit Belediye Hürriyet Spor oldu
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesini bu sezon BAL liginde temsil edecek olan Kelkit Hürriyetspor olağanüstü kongreye gitti. Yeni yönetim ve isim değişikliğine giden kulüp gözünü 3.lige dikti.

Kongrede Yaşar Nas başkanlığında ilçenin her kesimini kapsayan 25 kişilik yeni yönetim kurulu belirlenirken, Belediye Başkanlığı’nın kulübü sahiplendi ve adına “Belediye” ibaresi eklendi.

Kongrede konuşan Kulüp Başkanı Yaşar Nas, 1954 yılında kurulan ve yıllarca 3. Lig hasreti çeken kulübe Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ve vatandaşların desteğiyle devraldıklarını belirterek, “Üzerimizdeki sorumluluğun ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz ilk etapta Kelkit’e yakışır bir takım kurmak ve sonra da Bal Liginde şampiyon olmaktır. Bundan başka bir çıkar yolumuz bulunmamaktadır. İnşallah halkımızın 3. Lig özlemini bitireceğiz ve bu şampiyonluğu dünyanın dört bir yanında yaşayan hemşerilerimize armağan edeceğiz. Bu husuta halkımızı takkımıza destek olmaya ve maçlar başladığı zaman da taraftar olarak  maçlarımızı izlemeye davet ediyoruz” dedi.

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz ise Kelkit’e bir vefa borcu olarak ve önemli bir sosyal sorumluluk kapsamında tüm spor kulüplerini maddi ve manevi anlamda her zaman desteklerini, bu yıl amatör kümede şampiyon olarak Kelkit’i BAL Liginde temsil edecek olan Kelkit Belediye Hürriyet Spor’a ellerinden gelen ölçüde destek vereceklerini söyledi. Bu konuda tüm Kelkitlilerin de birlik ve beraberlik içinde takıma sahip çıkmalarını isteyen Yılmaz, “Yeni yönetim kurulumuza başarılar diliyor ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yönetim kurulu üyleri de konuşmalarında, birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğu göze alarak şampiyonluk yolunda çalışacaklarını, halkın da şampiyonluğa inanarak tek yürek olarak takıma destek olmalarını istedi.

Kelkit Belediye Hürriyetspor tarftarları ise Kelkit Belediyesinin takımı sahiplenmesinden çok memnun kaldıklarını belirterek, yeni yönetim kurulunun da isabetli isimlerden oluştuğunu ifade etti. Taraftarlar kulübün başarısı için ellerinden gelen her şeyi yapmaya, maddi veya manevi her türlü desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Kelkit Belediye Hürriyet Spor Kulübü Yönetim Kurulu görev dağılımı çizelgesi şöyle:

1.    Kulüp Başakanı:

Yaşar NAS

2.    Kulüp Başkan Yardımcısı:

Abdurrahman KESKİNOĞLU

3.    Sekreter:

Yılmaz ÇAKICI

4.    Genel Kaptan:

Lütfi OLGUN, Sinan Turgut AKKAYA, Polat AKKAN

5.    Kulüp Saymanı:

Necdet ERTUNÇ

6.    Kulüp Doktoru:

Fatih MACİT

7.    Tesis ve Malzeme Yöneticisi:

Fikret BALCI

8.    Transfer Komitesi:

Başkan

Şerefattin Seydi IŞILDAR

Başkan Yard.

Serhat Ergin DOĞAN

Üye

Ertan YILMAZ

Üye

İbrahim YİĞİT

Üye

Volkan MANSIZ

9.    Disiplin Kurulu:

Başkan

Mustafa Servet DALTABAN

Başkan Yard.

Hüseyin ŞEN

Üye

Coşkun KAYA

10.    Basın Komitesi:

Başkan

Canip Celalettin ZENGİN

11.    Taraftar Komitesi:

Başkan

Murat ÖZLÜ

Başkan Yard.

Ömeri Faruk CANGÜL

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2016, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER