Kelkit kongreye gidiyor

TFF 3.lig, 3.grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Kelkit kongreye gidiyor

TFF 3.lig, 3.grupta play-off mücadelesi veren temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor, olağanüstü kongreye gitme kararı aldı.

Son olarak sahasında konuk ettiği Osmaniyespor’u 1-0 mağlup ederek çok önemli bir 3 puanın sahibi olan temsilcimizin sosyal medya hesaplarından yönetim kurulu adına yapılan açıklamada ekonomik nedenler gerekçe gösterilerek kongre kararı alındığı ifade edildi.

Açıklamada 1954 Kelkit Belediyesporun bir kilim dokuması gibi Kelkit’in büyük renklerini ve motiflerini üzerinde taşıyan, bu toprakların duygusunun nakış nakış işlendiği büyük bir toplumsal değer olduğu vurgulanarak, “Geldiğimiz noktada kulübümüz, 3.ligde yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Ligde kalma parolası ile çıkılan yolda, şu an play-off potası içerisinde yer almaktayız. Kulübümüzün bu duruma gelmesinde Onursal Başkanımız Murat Akın’ın olağan üstü gayreti ve maddi desteği, Kelkit Belediye Başkanlığının konaklama iaşe ve personel giderleri desteği ve siz değerli, cefakar, vefakar, kadirşinas memleket insanımızın büyük katkısı bulunmaktadır. Özellikle Kulübümüzün başlattığı ‘’29 için 29 TL’’ kampanyasına katılarak şehrinin takımına ekonomik katkı sunan toplumun her kesiminden insanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yine Kulübümüze destek için kurulan komisyona ve kendilerinin vasıtası ile yardımlarını esirgemeyen Kelkit’in değerli iş adamları ve esnaflarına teşekkür ediyoruz. Kendisi dışarıda ancak kalbi her daim memleketi için atan, çok değerli gurbetçilerimizi desteklerinden ötürü kutluyoruz. Memleket için ve ortak değerimiz olan bu kulüp için; ben de varım diyen, çorbada benim de tuzum olsun diyen bütün güzel yürekli insanlarımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” denildi.

Bütün kulüpleri ayakta tutanın ekonomik güçleri olduğu vurgulanan ve başarının en önemli faktörünün de bu olduğu ifade edilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çıta yükseldikçe maddi gereksinimler de yükselmektedir. Bu küçük ilçeden büyük başarı hikayeleri çıkarmak, memleketimizi daha iyi temsil edebilmek ve halkımızın teveccühüne mazhar olabilmek için daha çok desteğe ve bütünleşmeye ihtiyacımız vardır. 1954 Kelkit Belediye Spor, Kelkit’in birleştirici ve kaynaştırıcı ana unsurudur. Bu kulüp hepimizin ortak değeridir. Bu değerimize şimdiye kadar var gücümüzle sahip çıktık, bundan sonrada çıkmaya devam edeceğiz. Geldiğimiz noktada kulübümüzün ciddi anlamda maddi sıkıntılar içinde olduğunu kamuoyuna duyuruyoruz. Bu maddi konuları aşmak için çalmadık kapı bırakmadığımızı belirtmek isteriz.

3.ligde play-off potasında Mücadele ettiğimiz yendiğimiz takımların Kelkit’i yenerseniz pirimleriniz 3 katı dediği pozisyonda, Takımımız başarıdan başarıya koşarken, biz yöneticiler olarak galibiyet sonrası soyunma odasına giremeyecek durumda oluşumuz bizleri derinden yaralamıştır , futbolcularımızın teknik Ekibimizin yüzlerine bakamayacak durumda oluşumuz ve çaresiz kalışımız , gelinen son noktanın bu olduğunun göstergesidir .

Olağanüstü kongre kararı aldığımızı tüm Kelkit kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Olağanüstü kongre sürecinde herzamanki özveriyle takımımızın başında duracağımızı beyan ediyor saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER