Kick Boks’ta Dünya Kupa Şampiyonu Gümüşhane'den 

Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Turkish Open WAKO Dünya Kupasında Gümüşhane’yi 15 sporcu temsil ederken, Emirhan Çakıroğlıu Dünya Kupa Şampiyonu oldu.

Kick Boks’ta Dünya Kupa Şampiyonu Gümüşhane'den 

15-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde yapılan ve 41 ülkeden 4 bin 700 sporcu, 500 antrenör ve 180 hakemin katıldığı turnuvaya Gümüşhane’den Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübünden 3, Kelkit Osmanlı Spor Kulübünden 12 olmak üzere toplam 15 sporcumuz katıldı.

Şampiyona sonucunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcularından Emirhan Çakıroğlu büyükler 89 kilogramda Dünya Kupa Şampiyonu olurken, Muhammet Orhan Aktaş büyükler 60 kilogramda dünya kupa üçüncüsü, Kelkit Osmanlı Spor Kulübü sporcularından Can Ahmet Yılmaz gençler 69 kilogramda dünya kupa üçüncüsü oldu.

Toplamda 3 madalya kazanarak Gümüşhane’ye büyük gurur yaşatan sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Gümüşhane Kick Boks İl Temsilcisi ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Erol Eroğlu, şampiyonanın ardından yaptığı açıklamada ilimiz ve ülkemiz adına gurur verici bir başarı elde ettiklerini belirterek, “2022 yılında katıldığımız Dünya kupasında Emirhan final oynamıştı finalde yenilerek 2. olmuştuk. Çalışmalarımızı azimle gayretle sürdürdük ve de Allah bize 2024 yılında şampiyon olmayı nasip etti. Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kulübü olarak 3 sporcuyla katıldık ve 2 sporcumuz derece yaptı. Bu da bizler için büyük bir başarıdır. İnşallah bu başarılar diğer sporculara örnek olacaktır. Bizlere büyük destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüze ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2024, 22:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan MUSLUOĞLU
Hakan MUSLUOĞLU - 3 hafta Önce

Helal olsun

SIRADAKİ HABER