Kickboks'da 2 madalya

Türkiye Kickboks Federasyonunun 2022 Yılı Faaliyet Programında yer alan, Türkiye Açık Kickboks Turnuvası 19-27 Ocak 2022 tarihleri arasında 81 ilden 6 bin sporcunun katılımıyla Ordu’da yapıldı.

Kickboks'da 2 madalya

Turnuvaya Gümüşhane’yi temsilen 5 sporcu katılım sağlayarak büyük bir başarı elde etti. Müsabakalarda 3 sporcumuz çeyrek finalde rakiplerine yenilerek madalya şanslarını kaybederken, Kelkitli sporcumuz Feyzanur Azizoğlu Büyük Bayanlar 56 kilogramda Türkiye Şampiyonu, Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü sporcumuz Emirhan Çakıroğlu ise Büyük Erkekler 89 kilogramda finalde rakibine sayı ile yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

Milli Takıma seçilme kriterlerinden biri olan bu turnuvadan sonra sporcularımız 12-15 Mayıs 2022 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Dünya Kupasında da Gümüşhane’yi temsil edecek.

Turnuvaya katılan sporcu ve antrenörler Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay’ı ziyaret etti. Atalay ziyarette “Bu güzel başarılarla gururlanmamızı sağlayan başta antrenörlerimiz olmak üzere, kulüplerimizi ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER