Kupada Gümüş devam, Kelkit tamam dedi

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur eleme maçlarında temsilcilerimiz Gümüşhanespor 4.tura yükselirken, 1954 Kelkit Belediyespor kupa macerasını sona erdirdi.

Kupada Gümüş devam, Kelkit tamam dedi

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur eleme maçlarında temsilcilerimiz Gümüşhanespor 4.tura yükselirken, 1954 Kelkit Belediyespor kupa macerasını sona erdirdi.

Gümüşhanespor bir üst turda

TFF 2.lig, Beyaz gruptaki temsilcimiz Gümüşhanespor, Karabük deplasmanında Kardemir Karabükspor'u penaltılarda 6-5 yenerek bir üst tura yükseldi.

Saat 19.00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda başlayan müsabakanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Gümüşhanespor aradığı golü 54.dakikada Raif Gündoğdu'nun ayağından buldu.

Bu golden 10 dakika sonra Berk Kervankıran'ın attığı golle ev sahibi ekip 1-1 beraberliği yakaladı. Normal süresi ve uzatmalarda da eşitlik bozulmayınca bu kez müsabaka penaltılara gitti. 

Penaltılarda futbolcularımız Ahmet Güven, Fırat Arıkan, Mert Kaçar, Sancar Yıldırım, Murat Kayalı ve Raif Gündoğdu'nun vuruşları gol olurken, rakip takımın son penaltısını değerlendiremeyince müsabakadan 6-5 galip ayrılan temsilcimiz 4.tura yükseldi.

Kelkit hakem kurbanı oldu

TFF 3.lig, 3.gruptaki temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor deplasmanda Kırklarelispor’la karşılaştı. Saat 15.00'da başlayan müsabakada ikinci yarı 10 kişi mücadele eden temsilcimiz, 79.dakikada Umut Pusat'ın ayağından yediği golle müsabakadan 1-0 mağlup ayrılarak kupaya veda etti.

Müsabakanın ardından kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada TFF ve MHK’ya büyük tepki gösterildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Yeter Artık, #tff #mhk #hakkımızıarıyoruz

Ciddi bir iş yapıyoruz ,Çocuk eğlendirmiyoruz ,kreşe değil profesyonel maça hakem istiyoruz , maç öncesi özçekim yapıp gülen eğlenen eğlenceye gelmiş hakem istemiyoruz !!!!!!!!!

Bukadar Emeğe karşı,Bukadar alın terine karşı TFF tarafından amatör hakemlerce hakkımız olan herşeyin elimizden alınmasının mantıklı bir tarafını düşünmek istiyoruz? Bukadar art niyetli hakemler olurmu her hafta aynı her hafta.ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDAN elendik ama o sahada herşeyini vererek elendik biz dik durdukça siz gasp etmeye devam ediyorsunuz hakkımızı...u12 klasman hakemlerini lig hakemi edip meydana salıyorsunuz ondan sonra stadyumlardan küfürü kaldırmak istiyoruz diyorsunuz siz böyle yaptıkça çok güzel anılacaksınız...KİM hakkımızı yiyorsa ALLAHUTEALA belasını versin...

(45 te 10 kişi kalıyoruz adam topa kayıyor topu almak İçin aldatmaya yönelik hareketten 2.sarıdan atıyosun, Penaltı pozisyonunda yardımcı hocaları penaltı değil diyor, adamlar itiraz etmiyor gelip penaltı çaşılıyosun, gel bizim penaltı şak diye eline vuruyor vermiyorsun,topun izi adamın yüzünde çıkmış bizim aleyhimize çalıyosun penaltı? Hani adalet nerdesiniz,siz böyle oldukça bu stadyumlarda küfür kalkmaz ALLAH sorsun sizden)

Sahanın içinde düdük ağzında ağa gibi konuşmayı öğreteceğiniz yere ADAM gibi yönetmelerini öğretin , adeletli olun , Küçük bir Gasabanın Büyük halleriyle oynamayın”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER