Muslu Avrupa'ya Koşuyor

Gümüşhaneli milli atlet Ercan Muslu, Rize’de yapılan 15 kilometrelik yol koşusunda kendisine ait en iyi derecesini yaparak ikinci oldu.

Muslu Avrupa'ya Koşuyor
Gümüşhaneli milli atlet Ercan Muslu, Rize’de yapılan 15 kilometrelik yol koşusunda kendisine ait en iyi derecesini yaparak ikinci oldu.

Avrupa Şampiyonası hazırlıkları için 45 gündür Etiyopya’da bulunan ve 10 gün önce Türkiye’ye dönen sporcumuz, Rize’nin Fındıklı ilçesinde bu yıl ikincisi yapılan 15 kilometreli Fındıklı Yol Koşusuna katıldı.

Etiyopya birinci hazırlık kampının ardından kendisi için Fındıklı koşusunun iyi bir değerlendirme olduğunu ifade eden Muslu, sponsoru olan Sağlık Yardımlaşma Dayanışma ve Biriktirme Derneği’nin (SAYDES)  Gümüşhaneli Genel Başkanı Kürşad Emre Öğretmek, Günay Muslu ve Türker Yeniçeri’nin destekleriyle iyi bir kamp dönemi geçirdiğini söyledi.

Etiyopya’da dünyanın en iyi atletleriyle hergün sabah akşam antrenman yaptığını, haftalık 200 kilometreyi bulan programlar uyguladıklarını dile getiren Muslu, burada iyi bir dönemi geçirdiğini ve ikinci kampı da antrenörü Metin Sazak'ın denetiminde Belarus'ta gerçekleştireceğini belirtti.

Yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan Avrupa Şampiyonasından madalya ile dönerek hem Türkiye'yi hem de Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele ettiğini vurgulayan Muslu, “Bana Avrupa şampiyonasına hazırlanmamda destek olan başta sponsorum olan SAYDES Genel Başkanı Sayın Kürşad Emre Öğretmek 'e Günay Muslu ve Türker Yeniçeri ağabeyime teşekkür ederim.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2014, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER