Şiran Akademi seriye bağladı: 3-0

Alpaslan Endüstri Voleybol Erkekler 1. Lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademi, sahasında Seyhan Yıldırım takımını 3-0 mağlup etti.

Şiran Akademi seriye bağladı: 3-0

Sezonun ilk maçında Gaziantep Gençlik Spor’a mağlup olarak kötü başlangıç yapan fakat ardından kısa sürede toparlanarak oynadığı 3 müsabakayı da 3-0 kazanan temsilcimiz 9 puanla 3.sırada yer alıyor.

“Efeler ligine Şiran’ın adını yazdırmak en büyük hayalimiz”

Diyarbakır deplasmanından aldıkları 3 puanın sevincini yaşadıklarını kaydeden kulüp başkanı Ersin Şahin, oyuncularının form grafiğinin giderek arttığını belirterek, “Sakatlığı devam eden liberomuz Samet tam iyileştiğinde savunmada daha iyi olacağız. Hücumdaki gücümüzü artırmak için bir yabancı sporcu ile anlaştık. Antrenmanlara başladı. Lisans işlemleri tamamlanınca Niksar Belediye Spor maçında sahaya çıkartmayı planlıyoruz. Yabancı sporcunun finansmanını sağlamak için girişimlerde bulunduk. Olumlu sonuçlanmasını ümit ediyoruz. Ligin 5.haftasında Niksar deplasmandan galibiyetle dönersek play off hedefimize ulaşmak için büyük bir mesafe kat etmiş olacağız. Şiran'a yeni bir heyecan ve başarı kazandırarak Efeler ligine adını yazdırmak en büyük hayalimiz” dedi.

“Cumhuriyetimizin 100.yılında bu hayalimizi gerçeğe dönüştürmek istiyoruz”

Yurt içinde ve dışında iş yapan, ekonomik gücü olan iş insanlarından kulübe maddi ve manevi desteklerini beklediklerini kaydeden Şahin, “Bu tarihi başarıya ulaşmak için kulübümüzün ihtiyacı var. Yönetim olarak Cumhuriyetimizin 100.yılında Şiranlı hemşerimizle bu hayalimizi gerçeğe dönüştüreceğimize inanıyoruz.  Ayrıca kombine Kart Kampanyamıza katılarak kulübümüze destek veren taraftarlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER