Stresspor Şampiyon Oldu

Gümüşhane’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Halı Saha turnuvası sona erdi. Turnuvada Stresspor birinci oldu.

Stresspor Şampiyon Oldu
Gümüşhane’de 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen Halı Saha turnuvası sona erdi. Turnuvada Stresspor birinci oldu.

İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında birlik ve beraberliği sağlamak, iş birliğini arttırmak ve spor yapma imkanı bulamayan insanların spor yapmasına olanak tanımak, obeziteye dikkat çekmek, fiziksel aktivite ve dengeli beslenmeyi özendirmek amacıyla düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi.

Kanka Halı Sahada yapılan turnuvada tek devreli lig usulüne göre oynanan müsabakalar sonucunda üçüncülük maçında Diyabetspor, Protezspor’u 8-5 yenerek turnuvanın üçüncüsü olurken, final maçında ise Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çalışanlarından oluşan Sterspor, Tansiyonspor’u 2-1 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçı sonrası yapılan plaket töreninde konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Emre Boşnak fiziksel aktivitenin önemine değinerek, bu tür organizasyonların birlikteliği arttırdığını, bu organizasyonun başlangıç olduğunu, bundan sonra daha kapsamlı organizasyonlar ile sosyalleşmenin ve ekip ruhunun artacağını dile getirerek, sağlık için spor yapmanın önemine değindi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan ise maçların çekişmeli geçtiğini belirterek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Maçın özendirmeyi teşvik eden güzel bir organizasyon olduğunu dile getiren Dr.Pehlivan, sahaya çıkıp ter döken sağlık çalışanlarını tebrik etti.

Gümüşhane Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr.Aziz Ahmet Surel ise 14 Mart Tıp Bayramı için son etkinliğin Halı Saha Futbol Turnuvası olduğunu belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Bu tür sosyal etkinliklerin stres atmak için önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Dr.Surel, turnuvaya katılan takımları tebrik etti.
Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2014, 13:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER