Torul Trabzonspor Derneğinden teşekkür

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunda şampiyonluğunu lig bitmeden ilan eden Trabzonspor’un şampiyonluk sevinci yüzde 90’ı Trabzonspor’u tutan Gümüşhane’nin Torul ilçesinde olaysız şekilde kutlandı.

Torul Trabzonspor Derneğinden teşekkür

Torul Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, Trabzonspor’un şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yaptıkları kutlamalara Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonsporlu taraftarlarla omuz omuza katıldıklarını söyledi.

Torul’un yüzde 90’ının Trabzonsporlu olduğunu ve kutlamalar öncesinde günlerce sosyal medya hesaplarında silah atılmaması, taşkınlık olmaması için çağrı yaptıklarını kaydeden Torul Trabzonspor Derneği Başkanı Veysel Küçüköner, “Kaymakamlık, Belediye ve Derneğimiz olarak bunu defalarca Belediye’den anons yaptırdık. Sosyal medya hesaplarımız ve gruplarımızdan vatandaşlarımıza bilgilendirdik. Sahnemizi kurarak hep beraber kutlayıp havai fişekler, meşalelerle, kutladık sahnemizi kurduk. Trabzonspor taraftarları ve sevenlerinin bizim uyarılarımıza sahip çıkması, silah atmamasıyla birlikte bu coşkuyu Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor taraftarlarımızla kutladık. Bunların hepsi bir araya geldiğinde çifte bayramımızı beraber yaşadık. Bundan ötürü bu insanların hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Torul’da yaşayan Trabzonsporlular olarak kulübü yıllardan beri çıkarsız ve karşılıksız bir şekilde desteklerini dile getiren Küçüköner, “Taraftarlarımız hiçbir probleme neden olmadan güzel bir şekilde havai fişeklerle, meşaleyle, kemençe ve horonla şampiyonluğu kutladı. Trabzonspor'un şampiyonluğunun Torul'da kutlanmalarında desteklerinden dolayı Torul Kaymakamımız Orhan Ayaz'a, Torul Belediye Başkanımız Evren Özdemir'e, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Gökhan Çubukçu'ya Suat Bostan'a, Yusuf Özdemir'e , Alikemal Hacıhasanoğlu'na, Fatih Atasu'ya, Faruk Ergin'e, İsa Şanlıtürk'e, Sercan Bayram'a, Fatih Yavuz'a, Hulisi Uzun'a, Osman Karabulut’a, Volkan Bölükbaş’a , Necat Özçubukçu'ya, Nurettin Araz’a, ayrıca  uyarılarımızı dikkate alarak silah kullanmayan ve kutlamayı şölene çeviren hemşehrilerimize, sağduyulu olarak olayı sadece spor çerçevesinde değerlendirerek kutlamamıza katılım sağlayan Beşiktaş , Fenerbahçe, Galatasaray ve diğer takım taraftarı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. 
 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2022, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER