Üst üste 8 yıldır şampiyonlar

Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi Voleybol takımı aralıksız 8.kez il şampiyonu oldu.

Üst üste 8 yıldır şampiyonlar

Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi Voleybol takımı aralıksız 8.kez il şampiyonu oldu.

Liseler Arası Genç Erkekler Voleybol Müsabakalarında 8 yıldır üst üste şampiyon olan ve ayrıca 4 yıldır da kırılması zor bir rekora imza atarak Türkiye’nin ilk 16 takımı arasına girmeyi başaran Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi voleybol takımı Erzurum’da yapılacak olan bölge müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Gümüşhane’de yapılan müsabakalarda İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-1, Gümüşhane Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 3-0’lık skorlarla geçerek final müsabakasında Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesi ile karşılaşan Torul Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi müsabakadan 3-0 galip ayrılarak namağlup olarak şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Okul Müdürü Murat Kurt, “Son 7 yılda olduğu gibi bu yılda il merkezinde yapılan tüm maçları kazanarak başarıya ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Bu yıl da en büyük hedefimiz Türkiye finallerine katılmak. Şimdiden hedefimize ulaşmak için planlı bir şekilde çalışıyoruz. Elde ettiğimiz bu büyük başarıda büyük emeği geçen Müdür Yardımcımız Mahmut Terzi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hasan Hüseyin Aykın’a ayrıca emek harcayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
VEYSEL YALÇIN
VEYSEL YALÇIN - 4 yıl Önce

TEBRİKLER TORUL.BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

HASAN HÜSEYİN AYKIN
HASAN HÜSEYİN AYKIN @VEYSEL YALÇIN - 4 yıl Önce

ÇOK TEŞEKKÜRLER VEYSEL HOCAM DESTEĞİN YETER..

SIRADAKİ HABER