Vali Yavuz, başarılı sporcularla buluştu

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, düzenlenen yemekli programda, Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda ve Havalı Silahlar Bahar Kupası Şampiyonası’nda rekor kırarak dereceye giren ve Gümüşhane’yi başarıyla temsil eden sporcularla buluştu.

Vali Yavuz, başarılı sporcularla buluştu
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, düzenlenen yemekli programda, Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda ve Havalı Silahlar Bahar Kupası Şampiyonası’nda rekor kırarak dereceye giren ve Gümüşhane’yi başarıyla temsil eden sporcularla buluştu.
 
Köprü Kafe’de düzenlenen programa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erdal Eren, Cumhuriyet Başsavcısı Bozan Çevik, Ağır Ceza Reisi Muhammed Zafer Terzi, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Emniyet Müdür Orhan Kar, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müfettişleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, kurum müdürleri ve Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanlığı tarafından 10-12 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Grup Şampiyonası’nda dereceye giren sporcular Assiye Eroğlu, Yaşar Yiğit Parıltan, İbrahim Hazar Taşdelen, Onur Kopuzlu, Burcu Ünlü, Fatma Gençaslan, Ömer Andiç, Mihriban Kaya ve Özel Eğitim Antrenörü Gülüzar Bozlak Şahin, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 20-22 Mart tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Havalı Silahlar Bahar Kupası ve Trap-Skeet Grup Eleme Yarışları’nda dereceye giren sporcular, Şeymanur Koca, Melike Kübra Arduş, Özlem Çiftçi, M.Furkan Abiş, Selim Günday, Muhammet Kolcu ve antrenör Coşkun Abiş katıldı.

Sporcularla tek tek tanışan ve antrenörlerinden çalışmaları ve başarıları hakkında bilgi alan Vali Yavuz, yaptığı konuşmada, çocukların imkan verildiği takdirde neler başarabileceklerini sürekli olarak gösterdiklerini ifade ederek, “Çocuklarımızın her biri kendi alanında yapabileceklerinin en iyisini yapmışlar. Hem ülkemizde, hem de ülkemiz dışında değişik branşlarda başarı elde etmişler. Kendilerini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Başarılarının da devam edeceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Çocukları topluma kazandırmak ve toplumda kendine güvenen, özgüveni yüksek bireyler yetiştirebilmek için bu tür faaliyetlerin çok önemli olduğunu belirten Vali Yavuz, “Bu bir medeni cesaret göstergesidir, herkes bunu yapamaz, herkes bunu başaramaz.” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının yapmış olduğu çok güzel çalışmalardan birisinin de özel grup olarak adlandırılan vatandaşlara yönelik çalışmalar olduğuna değinen Vali Yavuz, “Hem rehabilitasyon anlamında, hem de kendi özel durumlarına uygun branşlarda göstermiş oldukları başarılar dolayısıyla hem çocuklarımızı tebrik ediyorum, hem de bu ortamı hazırladıkları için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne, Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’ne ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Programın sonunda protokol üyeleri ile birlikte sporculara çeşitli hediyeler veren Vali Yücel Yavuz, bütün sporculara takdir belgesi takdim etti.
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER