Voleybol ülkesinin voleybol şehrinden altyapı hamlesi

Gümüşhane’yi Erkekler Voleybol Alpaslan Endüstri 1.liginde temsil eden Gümüşsu Gümüşhane Spor Kulübü, Vali Alper Tanrısever’in talimat ve destekleriyle alt yapıya yönelik önemli çalışmalar başlattı.

Voleybol ülkesinin voleybol şehrinden altyapı hamlesi

Kız ve erkek altyapı çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Vali Tanrısever’in talimatıyla Halk Eğitimi Merkezi kanalıyla açılan ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından desteklenen kurslarla yeni sporcular keşfederek voleybol sporuna kazandıracak.

Gençlik Merkezi ve BESYO spor salonlarında devam eden çalışmalar baş antrenörler Ümit Terzi ve Yıldıray Mutaf koordinatörlüğünde deneyimli antrenörler eşliğinde yapılıyor.

Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 4 antrenör ve yüzden fazla sporcuyla sürdürülen antrenmanlar kondisyon, koordinasyon ve teknik olarak yapılıyor.

Kulüp Başkanı Muhammet Kaya, Vali Alper Tanrısever, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Atalay, Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve Halk Eğitim Müdürü Coşkun Okur’un destekleriyle açılan 4 kursta sporcuları yetiştirdikleri ve keşfettiklerini, ocak ayından sonra 2.etap kurslar için başvuruların alınacağını söyledi.

Antrenör Ümit Terzi de hedeflerinin Gümüşhane’deki yetenekleri bulup onlara voleybolu sevdirip güçlü bir alt yapı kurmak olduğunu belirterek, bir yerde kulüp arayan, yeteneklerinin keşfedilmesini bekleyen sporculara ulaşarak onları A takıma kazandırmak olduğunu belirtti.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2023, 09:54
YORUM EKLE
YORUMLAR
H.bktas
H.bktas - 9 ay Önce

Tebrik ederim sizleri çok güzel bir proje

SIRADAKİ HABER