Voleybol yarı final müsabakaları Gümüşhane’de

Gümüşhane 3-6 Mayıs 2023 tarihleri arasında 2022-2023 yılı Okul Sporları Voleybol Gençler Kız-Erkek Yarı Final Müsabakalarına ev sahipliği yapacak. 

Voleybol yarı final müsabakaları Gümüşhane’de

Müsabakalara İstanbul, Bingöl, Diyarbakır, Şanlıurfa, Siirt, Muş, Giresun, Artvin, Gaziantep, Van, Adıyaman ve Gümüşhane olmak üzere toplam 12 şehirden sporcular katılım sağlayacak.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaklaşık 350 sporcu ve antrenörlerin katılımı ile 3 Mayıs Çarşamba günü Aydın Doğan Spor Salonu ve Gümüşhane Üniversitesi Muzaffer Demirhan Spor Salonunda başlayacak olan müsabakalara tüm sporseverleri davet etti.

Kızlar maçlarının Aydın Doğan Spor Salonunda, erkekler maçlarının ise Gümüşhane Üniversitesinin spor salonunda oynayacağını belirterek çok önemli bir organizasyonu Gümüşhane’de yapacak olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Gümüşhane Voleybol İl Temsilcisi Atilla Ayvaz, “Birbirinden kaliteli takımların ve yetenekli sporcuların yarışacağı önemli bir organizasyon ilimizde bugün start alıyor. Türkiye’de son yıllarda Voleybol sporu ile şehrimizin ismini tüm spor severlerin ve Voleybol severlerin aklına kazıdık. Voleybolda en üst ligi görmüş ilimizin ismi artık ülke genelinde Voleybol sporu ile bütünleşen bir hal almıştır. Bu tür organizasyonların yerleri belirlenirken Voleybol Federasyonumuzun aklına öncelikli illerin başında Gümüşhane gelmektedir. Bizlerde Voleybol sporunun emektarları olarak ilimizde son zamanlarda geri plana itilen Voleybol sporuna tekrardan ivme kazandırmak ve hemşehrimizin Voleybol sporu ile birçok kez yaşadıkları heyecanı tekrardan yaşatmak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Şehrimizin tanıtımı açısından oldukça önemli gördüğümüz bu tür organizasyonlara hemşerimizin ciddi anlamda katılım göstereceğini umut ediyor, tüm sporseverleri organizasyonumuza davet ediyoruz. Bu vesile ile bu güzel ve değerli organizasyonu ilimizde yapılmasına karar veren Voleybol Federasyonu Başkanımıza, çok kıymetli yöneticilerine ve saygıdeğer hocalarımın yanı sıra organizasyonun hiçbir olumsuzluğa mahal vermemek için gerek personeli ile, gerekse tesisleri ile organizasyonumuza değer katan Gümüşhane Üniversitesi Rektörümüze, BESYO’nun çok kıymetli yöneticilerine, hocalarına ve personellerine, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze ve kıymetli personeline teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2023, 10:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER