Voleybolda zirveye Gümüşhane damgası

Türkiye Voleybol Ligi Erkekler 2.Lig 7.Grup’daki temsilcimiz Ünsal Group Şiran Akademispor Malatya deplasmanında Arapgirspor’u 3-0 mağlup ederek liderliğini korurken, diğer temsilcimiz Gümüşsu Gümüşhanespor ikinci sırada yer aldı.

Voleybolda zirveye Gümüşhane damgası

Ligin namağlup 3’te 3 galibiyet alan iki güçlü takımının mücadele ettiği müsabaka Turgut Özal Üniversitesi MYO Spor Salonunda oynandı.

İlk sete çok iyi başlayan temsilcimiz üstün oyunuyla 14-25 galip gelerek 1-0 öne geçti. Çekişmeli geçen ikinci sette maça ortak olmak isteyen ev sahibi Malatya temsilcisine oranla son vuruşlarda etkili olan Ünsal Group Şiran Akademispor 24-26 galip ayrılarak setlerde 2-0 öne geçti.

Son sette oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz bu seti de 18-25 alarak salondan 3-0 galip ayrılarak zirvedeki yerini korudu.  Bu haftayı bay geçen Gümüşsu Gümüşhanepsor’da ikinci sırada yer aldı.

Maç sonrası galibiyetten son derece mutlu olduğunu dile getiren Ünsal Group Şiran Akademispor Kulüp Başkanı Ersin Şahin, “Bugün Malatya deplasmanından 3-0 galibiyetle dönerek 4’te 4 yapan takımımızı ve teknik ekinimizi kutluyorum. Play off  hedeflerimize bir adam daha yaklaştık.  Galibiyetleri çok abartmadan İnşallah taraftarımızın, sponsorlarımızın ve belediyemizin desteğiyle 1.Lige çıkarız. Hep birlikte çok güçlüyüz” dedi.

Temsilcimiz lider Ünsal Group Şiran Akademispor haftaya sahasında Bingöl Temsilcisi Yeni Solhanspor’u 28 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Şiran Kapalı Spor Salonunda konuk edecek.

Diğer temsilcimiz Gümüşsu Gümüşhanespor ise 28 Kasım pazar günü Aydın Doğan Spor Salonunda Arapgir Spor'u konuk edecek.


 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER