Yılmazer, yeniden HİS İl Temsilcisi oldu

Gümüşhane’de Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi olarak görev yapan Osman Yılmazer, federasyon tepe yönetiminin olağanüstü kongreyle değişmesinin ardından bu göreve yeniden atandı.

Yılmazer, yeniden HİS İl Temsilcisi oldu

29 Nisan 2023 tarihinde olağanüstü genel kurula giden Herkes İçin Spor Federasyonu'nda (HİS) Kerim Çomoğlu’nun başkan seçilmesiyle birlikte yeni il temsilcileri de belli olmaya başladı. Olağanüstü genel kurul sonrası Gümüşhane Herkes İçin Spor İl Temsilciliği görevine tekrar Osman Yılmazer getirildi.

Görevine ilk olarak 2022 yılında atanan Yılmazer, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün destekleriyle ortaklaşa Gümüşhane’de birçok yürüyüş ve spor etkinliği düzenlemişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yılmazer, “Gümüşhane doğal güzellikleriyle, gezdikçe insanların hayran kaldığı bir şehir. Özellikle üniversiteli arkadaşlarımızın katıldığı etkinlik ve yürüyüşlerimizde bunu görüyoruz. Doğa yürüyüşlerinin yapılacağı yeri seçmekte bazen zorlanıyoruz. Böyle doğal güzelliklerden zengin bir şehrin insanına, öğrencisine de orada yürüyüş yapmak gibi çeşitli spor aktiviteleri yakışır. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün destekleri sayesinde düzenli hale getirdiğimiz doğa yürüyüşlerimiz ilimizin çeşitli yerlerinde devam edecek. Bu etkinliklerimizde farklı şehirlerden gelen öğrencilerimizde gerçek manada Gümüşhanemizi tanımış oluyor, gittikleri yerlerde de ilimizin ne kadar güzel olduğunu anlatmış oluyorlar.  Gümüşhane sporuna tüm paydaşlarıyla hizmet etmeye devam edeceğimizi federasyonumuz adına da belirtmek isterim. Desteklerini esirgemeyen Federasyon Başkanımız Kerim Çomoğlu’na, her faaliyetimizin en büyük destekçisi Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mücahit Atalay’a ve il müdürlüğünün tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. İlimiz için hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER