Akrepler rahatsız...

Gümüşhane’yi Voleybol Erkekler birinci liginde temsil eden Gümüşhane Torul Gençlik’in taraftar grubu ‘Torul Akrepler’ yaptıkları basın açıklamasıyla takıma sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.

Akrepler rahatsız...
Gümüşhane’yi Voleybol Erkekler birinci liginde temsil eden Gümüşhane Torul Gençlik’in taraftar grubu ‘Torul Akrepler’ yaptıkları basın açıklamasıyla takıma sahip çıkılması gerektiğini bildirdi.

Torul Gençlik’in 2006 yılında bir lise takımı olarak kurulup Türkiye'de gerçekleştirilmesi zor bir başarıya imza atarak her yıl bir üst lige çıktığı, Gümüşhane’yi Erkekler Voleybol 1.liginde temsil etmenin yıllardır gururunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Torul Akrepler grubu, kulübün yıllardır yokluk içerisinde devlerle birlikte yarıştığını, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Arkas, Halkbank ve Ziraat Bankası gibi trilyonlarca para harcanan kulüplerin Gümüşhane'nin yolunu tuttuklarını, şehir takımı olan ekiplerin ligden düşüp tekrar çıkarken Torul Gençlik’in Play Off oynama başarısı gösterdiği hatırlatıldı.

Açıklamada, 2015 yılına gelindiğinde Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın dışında hiç bir siyasi ve iş adamının takıma desteğinin olmadığını kaydeden Akrepler, “Bu sezon zorlu bir lig maratonunda zorlu rakiplerle karşılaşırken voleybol oyununun kilit noktası olan Pasör Çaprazı mevkiine maalesef bir oyuncu alamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu takımı ligde tutmak kimliğine Gümüşhane, yüreğine mertlik yazılı her bir hemşehrimizin görevidir. Transfer günlerinin bitmesine artık sayılı saatler kala hiç bir iş adamımızdan gerekli desteği göremediğimiz aşikardır. Buradan ilimiz önde gelen büyüklerine ve özellikle bu takıma maddi anlamda söz veren fakat halen daha seslerini çıkarmayan; İş adamları Hasan Kulaksız ve Osman Akgül'e, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na ve Gümüşhane Belediye başkanı sayın Ercan Çimen bey'lere bu şehrin önde gelen herkesine Torullu, Gümüşhane'li, Şiran'lı, Kelkit'li, Köse'li, Kürtün'lü olarak tek bir ricamız var; Bu memleketin bu takıma, bu marka değerine ihtiyacı var. Sizler bu memleketin ÖZ evlatları olarak bu başarıya ve bu sıkıntılı sürece sessiz kalmayın, kalmayacağınızı biliyor buna yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2015, 20:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER